17 серпня: гортаючи рожищенський календар

17 Серпня 2017, 07:00
2121

17 серпня День народження святкують талановитий керівник вокального гуртка в Будинку дитячої творчості Людмила Семера (на фото) та привітний провідний методист центральної районної бібліотеки Катерина Олексюк.

Щиро вітаємо іменинників! В цей чудовий день від усього серця хочемо побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку захоплення, енергії і щастя. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних.

Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!

А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Катерина Олексюк
Катерина Олексюк

Але сьогодні є ще одна іменинниця!

На ювілейну сходинку свого молодого життя ступила секретар виконавчого комітету Рожищенської міської ради Оксана Данилюк. Колеги щиро вітають її з Днем народження. Бажають іменинниці міцного здоров’я, хорошого настрою, поваги в колективі та сім’ї, миру і достатку, віри, надії і любові на кожен прийдешній день життя.

Нехай ласкаве літечко даруває Вам тільки безхмарні дні, здійснення всіх мрій та сподівань, бажаємо миру та злагоди.

2
Оксана Данилюк
Оксана Данилюк

День Ангела святкують:  Андрій, Антон (Антонін), Дар'я (Дарина, Дарія), Денис, Євдокія, Іван, Ірина (Ярина), Костянтин, Кузьма, Максиміліан, Мартиніан.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

17 серпня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Семи отроків ефеських: Максиміліана та Іамвлиха, Мартиніана, Іоанна, Дионісія, Ексакустодіана (Костянтина) та Антоніна, Преподобномучениці Євдокії і мученика Єлевферія, Новосвященномученика Миколая (Прозорова), Успенський піст (від 14 до 27 серпня).

Погода: Ясний ранок та погожий день у Рожищі повільно перетікатимуть у похмурий вечір. Без опадів. Температура очікується від плюс 15–30 0С.

Народний прогноз погоди: 17 серпня відзначається день пам'яті святої преподобної Євдокії (Явдохи). Дощі у цей час ідуть серед білого дня, без блискавок і грому. По цьому дню судили про майбутній листопад: «Яка Явдоха - такий листопад». Якщо день погожий, ясний, то і листопад буде погожим, а якщо похмуро і дощ іде - бути йому сірим і туманним.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024