16 серпня: гортаючи рожищенський календар

16 Серпня 2017, 07:00
2618

16 серпня День народження святкують рожищенські журналісти Тетяна Урбан (на фото), Людмила Панасюк і Богдан Бальбуза.

Від усієї душі вітаємо іменинників! Нехай кораблики ваших життів пливуть легко і впевнено, успішно обходячи круті береги. Живіть щасливо та бережіть здоров'я!

Бажаємо Вам особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.

1
Людмила Панасюк
Людмила Панасюк

Богдан Бальбуза
Богдан Бальбуза

День Ангела святкують:  Антон (Антоній), Іван, Ісак, Кузьма, Родіон, Соломія.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

16 серпня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Свята Преподобних Ісаакія, Далмата і Фавста, Преподобного Антонія Римлянина, Новгородського чудотворця, Мученика Раждена, перса, Преподобного Косми, пустельника. УСПЕНСЬКИЙ ПІСТ (триває з 14 до 27 серпня включно). День пам’яті преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерських.

Погода: Сьогодні очікується плюс 15–28 °C, небо у Рожищі буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів.

Народний прогноз погоди: 16 серпня вшановується пам'ять преподобного Антона Римлянина, Новгородського чудотворця. У народі святого називали Антон Віхровій, оскільки у цей день часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо на Антона вихор - чекай сніжну зиму. Ще в давнину помітили, який цей день, такий і жовтень. 

 

Коментарі
16 Серпня 2017, 18:25
А ще цього дня свій день народження святкує учасник АТО, учасник бойових дій на сході країни ВІРНИЙ МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ. Але для нашого району він напевно не настільки почесний громадянин. Тож хочеться від свого імені привітати цього відважного молодого чоловіка із ювілеєм адже в 25 для декого життя тільки починається а ти вже встиг заглянути в очі смерті. Бажаю тобі міцного здоров'я, кохання та взаєморозуміння з дружиною, відданих та вірних друзів, Божої ласки та благодаті, здійснення найзаповітніших мрій, мирного неба.
16 Серпня 2017, 19:05
Щиро дякуємо, що повідомили нам про цю подію. На майбутнє пам'ятатимемо. Вибачте, але ми не можемо знати про День народження кожного жителя в нашому районі, тому ми дуже раді, коли з нами співпрацюють жителі нашого краю. Ми завжди відкриті до спілкування, тому повідомляйте нам всю важливу і цікаву інформацію, і ми обов'язково зреагуємо на неї. Але ж правда, легше критикувати, ніж просто допомогти...<br/>Район.Рожище вітає іменинника. Дякуємо Вам, Миколо, за мужність, відвагу, вірність військовому обов’язку, які ви проявили під час захисту незалежності нашої держави. Нехай Вам щастить.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024