Долю мешканців Крижівки, які постраждали під час негоди, вирішуватимуть на комісії райадміністрації

09 Грудня 2015, 12:14
1708

Як ми вже писали, 30 листопада на території Луківської сільської ради в селі Крижівка під час негоди було частково пошкоджено покрівлі на будівлі ЗОШ І-ІІІ ст. і трьох приватних будинках. Селяни не тільки власноруч почали рятуватися від наслідків негоди, а і написали подання про допомогу в район.

Як поінформував Район.Рожище начальник управління соцзахисту населення РДА Ярослав Фандич, такі звернення від сільчан на різні суми справді є, вони зареєстровані й очікують на розгляд комісії, яка засідатиме 14 грудня.

Комісію на виконання Програми соцзахисту населення Рожищенського району, в яку входить дев’ять осіб, очолює заступник голови РДА Антоніна Клімчук. Щомісяця в рамках цієї програми виділяється від 5 до 9 тисяч на потреби громадян, які звертаються до влади по допомогу, в основному – на лікування та подолання наслідків стихійних лих.

Ярослав Євгенович додав, що на сьогодні таких заяв зареєстровано вже 30. А що більше звернень, то менша сума виділяється на одне. Крім самої заяви, необхідно подати ще інші документи, які обґрунтовують потребу громадянина. Так, у випадку з крижівськими селянами має бути підтвердження з управління МНС, що дійсно того дня мав місце такий факт – негода, та засвідчення результатів руйнування будинку.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром