Рожищенський район: зафіксували спробу рейдерського захоплення 170 гектарів вівса

14 Серпня 2017, 13:36
4497

На Волині зафіксували спробу рейдерського захоплення 170 посівів гектарів вівса у Рожищенському районі.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 14 серпня, - повідомляє Волинь24.

Заступник директора департаменту агропромислового розвитку Людмила Петриканин повідомила, що намагалися захопити посіви у СГПП «Вишеньки». На місце події викликали наряд поліції. Наразі питання вирішують.

Людмила Петриканин заявила, що такі ситуації останнім часом непоодинокі.

«Треба якнайшвидше розслідувати такі справи і притягувати винних до відповідальності, бо це ще й безпека людей. Рейдерські захвати виникають там, де є незавершене питання оформлення договорів на землю. 

Фермер там понадіявся, посіяв зерно, а ділки знають про це і починаються рейдерські захвати. Хтось посіяв, а хтось від цього нажився», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Через випадки захоплення земель чи урожаю в Україні створять антирейдерські штаби, куди ввійдуть представники прокуратури, Держгеоканадстру, Міністерства юстиції тощо.

Коментарі
14 Серпня 2017, 17:36
Такого б не було, якби СГПП "Вишеньки" у відповідності до вимог чинного законодавства України врегулювало земельні відносини із орендодавцями земельних часток (паїв). Безверхий "мутить" - "ділки" вирішили "замутити" з Безверхого. Усе логічно. Скільки СГПП "Вишеньки" має в оренді сільськогосподарських угідь? А на яку площу заключені договора оренди? А яка кількість договорів пройшла державну реєстрацію? Математика не йде. Зло породжує зло. Це з одного боку. З іншого - куди дивиться Нікітін - начальник відділу агропромислового розвитку? А він, бідолаха, зараз, в жнива, у відпустці... Куди дивиться Кучинський - головний "земельник" району? Куди дивиться Шкільний, Гайворонська? Та нікуди, то все профани. Маємо Європейську державу.
14 Серпня 2017, 18:20
Вишеньки незаконно засіяли землі, які перебувають в орнеді на законних підставах в Захід Агро і Патріот Агро. То може Безверхий з Богданом лишнього намутили як завжди?
14 Серпня 2017, 18:35
і це факт, що Безверхий засіває землі без договорів оренди, спадкодавці яких померли 5-7 років назад, а спадкоємці за браком коштів не оформили спадщини. В мене також там є 2га з лишнім не переписано а Безверхий не платить.
14 Серпня 2017, 18:48
коли станете писати правду---оці хлопці всі на побігеньках у безверхого і йому подібних--ці шкільні гайворонскі нікітіни -і саме головні це голови сільскіх рад--які за винагороду РЕШАЮТ ВСЕ ВОПРОСИ-ПО ЗЕМЕЛЬЦІ ОСОБЛИВО НЕВИТРИБОВАНІ ПАЇ----ПРО ДУДКУ І ІНШИХ МАГНАТІВ ВЖЕ МОВЧУ --ТАМ САМ ГУНЧАК В ЛАКЕЯХ СЛУЖИТЬ...
14 Серпня 2017, 19:45
То якщо це все правда - то що то тоді за районний аграрний начальник? Є інфа, що то двоюрідний брат Масалова, який його призначив - корупція? - і ще що він сидів в тюрмі. От і результат... Видно порішали з Безверхим.
14 Серпня 2017, 20:11
дивись Семенюк і твою землю можуть так забрати
15 Серпня 2017, 00:53
Молодець Андрію але пиши свою фамілію - Куденчук. А сам маєш папери щоб оформлювати спадщину, чи договори оренди?
15 Серпня 2017, 10:19
А де коментар Андрія? Як вже видаляєте - то дивіться як видаляєте. Ганьба(
15 Серпня 2017, 13:13
главное бистро срубить капусту...час такий..хотіли вільну україну...маете!!!!!!!!!
15 Серпня 2017, 14:35
Якаий рейдерський захват? Спочатку дослідіть ситуацію, потім пишіть статью. Той Безверхий вже загалі знахабнів. Привик що все даремно має бути. Людей взагалі не рахує за людей. Не чув ні разу щоб хтось хорошим словом за нього відгукувався.
15 Серпня 2017, 17:09
Прочитав всі коментарі. Дуже цікаві і змістовні. Ми готові надати юриличну підтримку тим, кого Безверхий обібрав
15 Серпня 2017, 17:09
Прочитав всі коментарі. Дуже цікаві і змістовні. Ми готові надати юриличну підтримку тим, кого Безверхий обібрав
15 Серпня 2017, 17:09
Прочитав всі коментарі. Дуже цікаві і змістовні. Ми готові надати юриличну підтримку тим, кого Безверхий обібрав
15 Серпня 2017, 18:59
Це так смішно читати... знахабнів, той Безверхий і так далі.... рожищанин так званий, писати гадості вміють всі, придумувати плітки також просто... а з Тим Безверхим як ти назвало, тобі рости і ніколи не дорости.. але ти слухай плітки і обовязково придумуй нові, щоб публіці було що читати... і людей той Безверхий за людей рахує, рахував і буде рахувати, тому що це є люди... і рожищанин навчися грамотно писати, і висловлювати свою думку... надалі
15 Серпня 2017, 19:26
А мені вот інше цікаво. Хлопці вище сказано написані, а вам скільки заплатили, щоб тут таку єрунду писати??? Ви хоть якесь поняття елементарне маєте на те що пишете? І я більше чим впевнений , що ці люди при зустпічі з Безверхим до нього в очі посміхаються, а тут грязь така що немає слів!!!
15 Серпня 2017, 19:29
Ні вони не те що зеають що пишуть.... вони навіть не знають, де Вишеньки находяться... просто заплатив хтось, той сидять пишуть!!!
15 Серпня 2017, 23:34
ащо тут розбиратись хто перший заключив договір орени той і власник
15 Серпня 2017, 23:36
на скільки я знаю патріот агро зробив це перший значить безверхий воду мутить
15 Серпня 2017, 23:38
<p>ще голову ср.візьміть за ... і підвісьте 9кл освіти ну і вибрали дал..,ба на свою голову ви.</p>
16 Серпня 2017, 00:43
Да, договір орене це точно.....
16 Серпня 2017, 10:30
Такі дивні коментарі,людина платить гроші за паї і ше не добре,тут біда,як то так,що можуть не давати забрати посіяне???бандити!!!!
17 Серпня 2017, 17:52
Був попередній комент що без. не рахується з людьми і це факт шо він конкретний жмот і це факт. Просто хітро зроблений і думає що він самий розумний. Понесуть нас всіх на селянську як і фату як і всіх. То невже при житті не можна бути нормальним не жатися не ображати, заплатити нормально. Коли ти вже безверхий наісися. А нам народ бажаю дивитись не це ч... і не повторюватись...
17 Серпня 2017, 21:00
Які ти можеш тут давати і писати факти..???? Що ти знаєш???? Це ж добре що хітро зроблений... а ти тупе створіння, яке тільки вміє писати на людину гадості.. на селянській будуть всі... але не відправляй туди людей ще при житті... сиди собі тихо, і краще подумай над своїм нікчемним життям, іди краще щось роби корисне для народу...як ти виразився, або хоть щось для себе, а завість це дуже погано, вона тобі життя точно не покращить!!!
18 Серпня 2017, 20:47
Де були Патріот агро коли Безверхий сіяв, вносив добрива? Вони не знали що робиться на нібито їхній землі? На збирання врожаю хазяї знайшлися. Зібрати врожай треба а тоді <br/>до суду нехай вирішують хто правий.
19 Серпня 2017, 02:36
І шо? Всрався твій безверхий? Казали ж люди не лізь до патріота. Він шо єгорова не знав? Знав. І літвінчук єгорова знає добре. Цей ніколи нікому беззаконня не спускав. Кримінал по карьєру хто зробив? Єгоров. А всі руками тоді розводили і мінти і прокурори. І землю він не давав дерибанити коли в рожищах в сбу працював. А ті думали, шо лохів нашли? Чувствую шо це не кінець історії. Бо люди бачили безверхого з єгоровим у раї нотаріуса. А рая - то нотаріус безверхого. Вона йому тоже тьомні діла помагає робить. А після нотаріуса заяву на безверхого з поліції забрали. Одне не панятно безверхий весь свій бізнес віддав чи йому шось залишили? Ото хлопці заробили
19 Серпня 2017, 15:42
Як це тобі одне не понятно, тож відав тобі весь бізнес, ти що.. чи ти такий тупуватий і сліпий, що не бачиш цього!!! ???
20 Серпня 2017, 17:24
Безверхий справді нахаба, всі землі заграбастає. людям платить копійки. а комусь зовсім нічого. і платити нікому не треба щоб написати про нього таке платять тим хто пише позитив))))
20 Серпня 2017, 19:56
Житель Вишеньок. Мені ніхто не платить, це просто моя особиста думка, я незнаю про Безверхого нічого, крім хорошого, тому що ця людина, забезпечила в том числі можливо і вас робочими місцями, багато кому допомагає і допомагав особисто, підтримує фонди , і ще дуже багато хорошого. Але тут про нього багато що пишуть, як позитивного так і негативного. Но про вас , і про вище написаних людей також є люди які розділюють свої думки, про всіх говорять. Якщо ви про людину пишите таке , нагло що це нахаба, і якщо він вам особисто щось не виплатив, чи не заплатив. Підійдьть особисто до його, і скажіть це йому в лице, а писати під не своїм іменем, можемо ми всі... і я думаю людина якщо вам щось повинна була заплатити, обовязково це зробить... перестаньте позводити тут цей дешевий, нікому не потрібен бруд!!!!
21 Серпня 2017, 03:17
Народдддд та успокойтеся для тих хто придумує плітки про Безверхого є фраза ^Самый дешёвый товар в мире-это мнение других о тебе&quot; хай там говорять, хоть тріснуть, всерівно по їхньому не буде!!!!!!!!!
24 Серпня 2017, 14:41
ДА....той, хто написав про **Селянську** ,думає ,що він там не буде? Кіплінг вже давно про таких написав, бери плакат ,та бігай по полю **АКЕЛА ПРОМАХНУВСЯ, АКЕЛА ПРОМАХНУВСЯ!!!!** для таких,що самі нічого не роблять та другим палки в колеса вставляють- ( особливо коли махне самогоночки) -та чекає,що тобі принесуть на блюді- а **жаба** душить........
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром