В районі відзначили День місцевого самоврядування

08 Грудня 2015, 10:01
1954

7 грудня країна відзначала День місцевого самоврядування. З нагоди професійного свята в Рожищенській районній раді відбулись урочистості, участь у яких взяли голова райради Андрій Музика, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, її заступники Ігор Шкільний та Антоніна Клімчук, керівник апарату РДА Наталія Клімович, голови міської, селищної та сільських рад, повідомляє прес-служба РДА.

Після звучання Гімну, учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих за волю та незалежність України. Цього дня Почесними грамотами районної ради голова Рожищради Андрій Музика відзначив: Василя Фенюка (завідувача сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації), Василя Масюка (т. в. о. начальника відділу освіти та молоді РДА), Сергія Романюка (депутат райради), В’ячеслава Поліщука (Рожищенський міський голова), Віталія Клімука (Кобченський сільський голова), Мирославу Приходько (секретар Городинівської сільської ради).

Найактивнішою цьогоріч визнали Літогощанську сільську раду, що успішно втілила проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», й нагородили її за активну громадську позицію Подякою районної ради.

До вітань на адресу працівників органів місцевого самоврядування долучилась голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, яка побажала їм міцного здоров’я та натхнення у роботі. А також відзначила Почесними грамотами РДА кращих посадових осіб району: Миколу Касянчука (Ворончинського сільського голову), Анатолія Дорошенка (Дубищенського селищного голову), Олександра Нікончука (депутата райради), Марію Печко (головного спеціаліста відділу з питань організаційного забезпечення діяльності районної ради) та Ольгу Ващук (секретаря Залісцівської сільської ради).

Дві державні нагороди – медалі «Захиснику Вітчизни» – з рук очільників  району отримали Тарас Ткачук із с.Кобче та Костянтин Поврознік із с.Кременець.

Коментарі
09 Грудня 2015, 16:21
Захід проводила районна рада, а вів - голова - Музика. Авторе про що ти пишеш?!
09 Грудня 2015, 16:26
В чому сила брате? В подачі інформації! Із 5 фотографій на 5 Гайворонська. Що, крім неї нічого і нікого немає? Н-да, так було за Савчука. Дежавю.
09 Грудня 2015, 17:31
Не в районі, а в районній раді за участі представників усіх сільських,селищної, міської рад. А яким тут боком РДА і Гайворонська?
09 Грудня 2015, 18:07
<p>Шановна РЕДАКТОРШЕ сайту! Звертаю Вашу увагу на те, що дана новина поцуплена із сайту Рожищенської райдержадміністрації, слово в слово, тільки викинули небажаний, (для Вашого сайту), однак головний абзац про організатора заходу - районну раду та, зокрема,про голову - Андрія Музику. Де посилання на джерело інфомації? Де об"єктивність висвітлення події? Добре бути "журналістом" ВАШОГО сайту: на заходи можна не ходити, новини можна красти із різних сайтів (не міняючи слів, тільки викидаючи певні не бажані абзаци для Вашого сайту), посилання про те, що матеріал взято з певного сайту, як того вимагає законодавство, робити не варто;і найголовніше, що передбачено КОДЕКСОМ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ ЖУРНАЛІСТА,законодавством України, дотримуватися принципу об"єктивності передачі інформації про події - не бажано. Головне ж у політиці ВАШОГО САЙТУ - "хто платить гроші, той і замовляє музику". А ще шукає талановитих журналістів? Соромно!!!! Ви не журналістською діяльністю займаєтеся, а ПЛАГІАТОМ.</p>
09 Грудня 2015, 22:02
<p>Ото в когось з прес-служби райради бомбануло) </p>
10 Грудня 2015, 00:43
Звертаю вашу увагу, що новина не поцуплена, як ви собі дозволили висловитись, а опублікована з надісланого прес-релізу. Так-так, на відміну від інформаційного відділу райради прес-служба РДА навчилась писати та надсилати прес-релізи. І інформацію на сайті оновлює частіше, аніж аналогічна структура ради. І без формулювань "по питаннях прийняті відповідні рішенння". Про Кодекс професійної етики журналіста, об'єктивніть, джерело інформації ви знаєте, а про звичайну повагу до незнайомої вам особисто людини, до якої ви звертаєтесь "РЕДАКТОРША", - не навчені, на жаль. Відтак, ваша думка щодо того, чим займаюсь особисто я та сайт Район.Рожище мене не цікавить. А от тішить те, що попри "всі непереборні обставини" сайт ви таки читаєте. І навіть витрачаєте свій цінний час, щоб прокоментувати.
10 Грудня 2015, 13:12
То присутній на заході, чи все таки пресреліз РДА? І чим вам не вгодило слово РЕДАКТОРША? Українська мова багата, а лайливого змісту це слово геть не несе, лише визначає стать посадовця, як і головиха.
10 Грудня 2015, 13:17
Всього - навсього хочеться елементарно правдивого висвітлення інформації, а не джинси з чиєїсь подач. А всетаки на критику реагуєте - вже внесли корективи до статті!
10 Грудня 2015, 13:24
В офіційних пресрелізах РДА інформація подаєтья під певним кутом бачення (голови РДА),і якщо ви ретранслюєте це бачення - гріш ціна вашому сайту в базарний день, бо до правдивого висвітлення подій це немає жодного відношення.
10 Грудня 2015, 21:49
<p>Перше. Читайте уважно підписи і не заплутуйте самі себе - про присутню і прес-реліз! Наступне. Якщо ідеться про стать певного фахівця, то потрібно писати "редакторКа". Навіть тому, хто не знає про Кодекс професійної етики журналіста й подібні речі, це зрозуміло.</p> <p>І третє. Якщо критика адекватна, на неї завжди реагуємо. А на всілякі ахи-вздохи на зразок "гріш ціна", "плагіат", "передрук" - на таке не реагуємо, бо гріш ціна таким коментарям. Якщо не подобається, читайте газету, або не читайте взагалі, а далі продовжуйте в дусі "диванного політика" (бо ви ж навіть не хочете назватися!) розказувати, кому як жити і працювати. На цьому крапка.</p>
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024