Рожищенський магазин «Ґудзик» запустив інтернет-магазин

04 Травня 2021, 15:32
Рожищенський магазин «Ґудзик» запустив інтернет-магазин 6023
Рожищенський магазин «Ґудзик» запустив інтернет-магазин

Рожищенський магазин «Ґудзик», що в ТЦ «Теплоцентр», відкрив інтернет-магазин.

Продукцію «Ґудзик» відтепер можна придбати онлайн на сайті Кнопка-Маркет.

На сайті представлені сім категорій товарів: бананки і чоловічі сумки, гаманці, дорожні сумки і валізи, рамки, рукоділля, рюкзаки, швейна фурнітура.

У Кнопка-Маркет ви знайдете товари для таких видів рукоділля, як вишивання хрестиком, вишивання гладдю, схеми вишивання бісером, бісероплетіння, в'язання з класичної та трикотажної пряжі, набори для створення оригінальних композицій, прикрас, декупажу і багатьох інших. А якщо ви швея чи просто господиня, тут пропонують великий вибір швейної фурнітури на будь-який смак та гаманець.


Тут навіть допоможуть зібратись у подорож, адже валіза, рюкзак чи сумка обов'язково стануть в нагоді. Для зручного пересування, можете придбати чоловічі або жіночі, міські сумки, бананки, куди помістяться всі необхідні речі, до того ж це універсальний аксесуар, який підкреслить будь-який ваш образ.

Для садоводів є хороший насіннєвий асортимент, засоби для догляду, підвазонники.

Прикрасити дім, допоможуть фоторамки, які представлені у різній колірній гамі та різних форматів.


Люблячі матусі, можуть придбати у нас іграшки для дівчаток та хлопчиків: конструктори, розвиваючі настільні ігри, м'які іграшки, тощо. Для дітей шкільного віку, ми пропонуємо великий вибір канцелярії, а також офісні канцтовари.

Наш інтернет-магазин стане в нагоді і для тих, хто шукає оригінальний, корисний і водночас недорогий подарунок. 

«Ми компанія, яка близько 25 років займається торгівлею. Наш шлях починався з ринку, проте сьогодні, у нас є магазини з власними складами та перевіреними виробниками. За ці роки ми значно розширили та збільшили асортимент товарів, за що отримали багато вдячних клієнтів. Ми намагаємося, щоб онлайн-покупки були приємними та приносили лише радість, залишаючи бажання не тільки затриматися на сайті довше, але і повернутися до нас ще не раз. Ми вже зробили для цього багато, і кожен день працюємо над тим, щоб стати найкращим інтернет-магазином. Для Вашого комфорту, у нас є різні способи оплати і навіть накладений платіж. Завжди готові допомогти у виборі товару і зорієнтувати по актуальним тенденціям і колірним рішенням», – зазначають в магазині Кнопка-Маркет.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024