10 серпня: гортаючи рожищенський календар

10 Серпня 2017, 07:42
1946

10 серпня багатий день на іменини.

Сьогодні День народження святкує демобілізований військовослужбовець В'ячеслав Зенц (на фото).

Чоловік не чекав повістки в 2014 році, а сам пішов у пекло війни, бо вірив: захищати країну мають дорослі чоловіки, а не діти яким і двадцяти літ ще немає. Був у найзапекліших боях. Таких, як він називали «кіборгами».

Хочеться побажати В'ячеславу міцного здоров’я, довголіття, мирного неба над головою та щастя. Нехай Господь загоїть рани, які лишила на серці війна.

На ювілейну сходинку свого життя 10 серпня ступила колишній секретар Рожищенської міської ради Ніла Степанівна Максимчук. Вчорашні колеги щиро вітають її з цим святом та бажають Божого благословення на довгі та многії літа.

Також День народження святкує голова Рожищенської РДА Інна Михайлівна Гайворонська. Вітаємо зі святом! Нехай Божа благодать осяює всі Ваші задуми та плани, хай здійснюються мрії та успішною буде щоденна праця.

День Ангела святкують: Антоніна, Євстафій (Стах), Ірина (Ярина), Мойсей, Никанор, Павло, Тимон (Тиміш), Юліан, Юхим (Євфимій).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

10 серпня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  святкування Смоленської ікони Божої Матері.

Погода: Сьогодні очікується плюс 20—30 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона і Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на сході сонця передвіщає дощ через два-три дні.

Коментарі
10 Серпня 2017, 18:13
Захиснику Вітчизни Зенцу тричі Слава Слава Слава
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024