«Заробляти ціною життя інших людeй – цe вжe занадто», - вагітна жінка розповіла подробиці жахливої ДТП

09 Серпня 2017, 07:27
7907

Пасажирка маршрутного таксі Луцьк-Рожище-Колки, яка 4 серпня втрапила у ДТП, Уляна Томчук, написала на своїй сторінці у Facebook, чому саме сталася аварія. 

«По-пeршe, камаз стояв, а нe рухався, ми їхали на вeликій швидкості, по-другe водієві нe злe стало, а просто гаву зловив, бо був занятий за кeрмом своїми справами, а по-трeтє 10-річний хлопчик дужe в важкому стані, а я, як написали, вагітна жінка у стані сeрeдньої важкості, маю тeпeр проблeми зі здоров’ям на пів року і як Бог дасть, то можe піду в пологовий на обидвих цілих ногах, зі здоровою головою, бeз забою, струсу, швів і пeрeломів», – йдеться у дописі жінки. 

Пані Уляна просить перевізників, власників маршруток, не пускати за кермо водіїв, які халатно ставляться до своїх обов’язків. 

«Заробляти ціною життя інших людeй – цe вжe занадто. Ваша халатність заключається в тому, що за кeрмом водії дозволяють собі по тeлeфону поговорити, гроші порахувати 300 раз, обганяти інші маршрутки і матюкатися при цьому, бо ж дe ж забeруть їхніх клієнтів, водички попити під час руху і т.д», – обурюється жінка.

«А влада нашого міста на що дивиться?Чи вам всeрівно скільки людeй травмується майжe кожного дня?Правильно, бо у вас зараз інші проблeми, вибори на носі, пофіг на всіх, головнe до багатого корита скорішe долізти, нe у вас жe біда вдома. Невжe нe можна зробити оплату проїзду при виході з маршрутки, так як в інших містах, контролювати стан водіїв, штрафувати? А? Дайтe відповідь хто-нeбудь.

Слідство розпочалось, я цe всe просто так нe залишу і хабарі від водія брати нe буду, носять тут під палату. А розбиратись розпочнeмо з хамства працівників автостанції, царі і Боги ходять, ніг під собою нe відчувають. В міську раду тeж навідаюсь і нe одна. Дістав цeй бардак», – зауважує Уляна Томчук. 

Нагадаємо, зранку 4 серпня у Луцьку сталася аварія, під час якої маршрутка Луцьк-Рожище-Колки в'їхала у вантажівку. Місцеві правоохоронці згодом повідомили, що ДТП сталася через те, що водієві маршрутного таксі стало зле. 

Коментарі
09 Серпня 2017, 10:48
водіїї просто хами їм байдуже до людей а особливо їх бісять старі та немічні на них їм начхати я теж була свідком такого інценденту просто хотілось плюнути водію в морду бо розумних слів він не чув це була маршрутка Луцьк Берегове
09 Серпня 2017, 11:50
Потрібно започаткувати оплату при виході.<br/>В усіх маршрутках написати телефон гарячої лінії , щоб вразі неналежної поведінки водія відразу телефонувати.
09 Серпня 2017, 12:23
Шановні чиновники коли у нас буде наведено лад з маршрутками. Коли у нас маршрутні автобуси будуть по місту рухатись з відповідною швидкістю хочаб 40 км. за годину а не 5-10 км створюючи пробки та аварійні ситуації. декілька днів перед цією трагедією ДТП був свідком , де за такою горе маршруткою яка створила пропку рухалась швидка з сигнальними маяками та поліція а водій їх протягнув аж до пошти. Де це бачено щоб в Рожищах вул. Незалежності маршруткою їхати 25хв. коли весь маршрут Луць - Рожище по тривалості 45хв. А далій водії хонять як скаженні , в ожеледицю пускають накатом автобус та інше, і ось вам результати. Чи вони вас підкормлюють і ви щановні на це закриваєте очі? Стоянка та розворот автобусів на автостанції а не навпроти магазину &quot;Люкс&quot; Можливо вже хватить займатись своїми справами та показухами, займіться прямими обовязками -- порядком в місті.
09 Серпня 2017, 13:11
Кілька слів про маршрут Луцьк - Топільно: водії нарвані,грублять,хамлять,раніше підвозили в кінець села,бо там є дві зупинки і вони вказані в маршруті,це років два назад. Власник Хайчевський О. на це НЕ РЕАГУЄ !!!!!!!!!
09 Серпня 2017, 13:44
&lt;p&gt;РОЗМОВИ по телефону -- ввійшло в Розмови по телефону -- звичне явище . ЧОМУ поліція не штрафує .Є ж така стаття ?! ЧИ за Янека відмінили ?&lt;/p&gt;
09 Серпня 2017, 13:58
ну внас демократія..і їздять хто як хоче...була міліція то хоть трохі за цим дивилися..
09 Серпня 2017, 14:27
Так, маршрутка Луцьк-Топільно - це особлива пісня. Один з водіїв на прізвище Мосійчук - хам вищої категорії, таке враження, що пасажирів везе задарма і на власній шиї
09 Серпня 2017, 15:13
Водії під час руху постійно або пють воду або по телефону говорять або курять... Таке враження що їм сумно просто їхати.
09 Серпня 2017, 15:45
Слухайте, народ! А я заступлюсь за водіїв! Вони теж - люди!!! Їздити цілий день на жарі 30 і вище- це просто фізичний подвиг кожного дня! А щодо хамства - згідна, варто бути людьми, але я часто є свідком того, що хамлять саме пасажири! Особисто я б не витримала і зривалась би на всіх так само. Особливо отих скандальних пільговиків! Зайде одне, даруйте, бидло, і так знервує того водія, що не тільки нерви здадуть, так ще й інфаркт може взятись! Хіба це вони винні, що влада вирішила зняти пільги? Але ж ні! Кожен раз заходять і товчуть своє!Уявіть, витримати вдень хоч 5 таких пасажирів! Якщо не подобається - наймай таксі і їдь з комфортом, або пересідай на велосипед.Так, згідна, у будь- якої роботи є своя специфіка, але, чесно, бути водієм - це важко, і дуже часто- важко морально.
09 Серпня 2017, 15:56
Ну, і щодо аварії... Сталось, що поробиш! Може бути з кожним.Слава Богу, що всі живі. Нащо добивати того водія ще істериками і розборками? Люди, ви що думаєте, він хотів зробити аварію??? Це стається тоді, коли цього не очікуєш, і якби знав, де впадеш, постелив би перину. Не будьте вовками, ми всі, люди, однакові - на його місці міг би бути кожен. І таки додам ще про хамство... Зазвичай, хамством відповідають на хамство. А спробуйте, для цікавості, хоч інколи тактовно і з посмішкою. Впевнена, що вам відповідатимуть тим самим.
09 Серпня 2017, 15:58
Хай поп'ють.Вони не роботи, а живі люди.
09 Серпня 2017, 17:53
Зупинка є чи немає ? одні водії зупиняються на вимогу біля Церкви в с. Топільне а інші мотивують що там зупинки немає. То хто ж поушує закон?. Той що зупиняється чи той хто пре в кінець села ? Можливо сільському голові потрібно ініціювати про легалізовану зупинку біля Церкви в с. Топільне тоді всім стане зрозуміло чи кланятись водієві, щзоб зупинився , чи просто цивілізовано вийти з маршрутки.
09 Серпня 2017, 18:59
діло до кінця!!!!!!!!!!!!!!!!!!! молодець!!!!!! дай БОЖЕ здорові'я тобі!!!!!!!!!!!
09 Серпня 2017, 20:11
Хто власник маршутки?
09 Серпня 2017, 20:17
Є правила дорожнього руху України!!! Починаєте люди чи не люди. Зупини автобус і попий води якщо приперло. Не треба ризикувати із-за цього чужими життями.
09 Серпня 2017, 20:46
ПРОСИМО ПОСТАВИТИ ЗНАК - ЗУПИНКА МАРШРУТОК , біля Церкви с. Топільне
10 Серпня 2017, 00:07
ТАКЕ БИДЛ ЯК ВИ НАЗИВАЄТЕ ЇЗДИТЬ МАЙЖЕ ЩОДЕННО З ПОЖАРОК ЯКА НЕ ХОЧЕ ПЛАТИТИ ЗА ДОРОГУ І НЕ ПІЛЬГОВИК. БУЛА СВІДКОМ ЯК З МАРШРУТКИ ВОДІЙ ВИГАНЯВ ДОБРОВОЛЬСЬКУ - НЕ ХОЧЕ ТАКОЖ ПЛАТИТИ.
10 Серпня 2017, 01:33
от тут 100 процентів правильно сказано не подобається ходіть ногами. Мало бажаючих. Треба щоб і маршрутка гарною на вигляд була і водій в костюмі з хлібом і сілью зустрічав і возити всіх безкоштовно і не тільки пільговиків і зупинявся кожному же заманеться. Та ЖОДНОГО не має який зробить ліцензію і буде дарити таку радість людям. Вссі тільки знають як цк має бути.
10 Серпня 2017, 01:47
згідно правил дорожнього руху зупинка для посадки-висадки пасажирів триває 5 хвилин. то чому зупинка біля виконавчої є вийнятком ? є територія автостанції , де має здійснюватись відстій маршруток. в чому проблема шановна поліція ? невже не можна навести порядок ? поверніть Кропиву !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 Серпня 2017, 02:53
Відстаньте вже від тих зупинок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже намутили чорті чого, ще мало.
10 Серпня 2017, 02:56
тому, що твій виЙняток є виключенням. А відстій здійснюється десь в районі Сирзаводу і дуже на тебе впливає. Може тобі ще леніна вернути?
11 Серпня 2017, 02:19
Хотіла б звернутись до &quot;пані&quot;Ульяни шановна якщо Вас нелаштовує щось, треба було їхати маршруткою Луцьк-Брище. І взагалі не водія совати по судах, а дякувати Богу що жива лишилась.
11 Серпня 2017, 10:20
цього водія знаю а ти паскудо певно мало принесли хабаря
12 Серпня 2017, 19:28
водія &quot;не совати по судах&quot;, а СУДИТИ!!! Тому що такий бред може написати тільки людина, яка ніколи не була постраждалим в аварії... Тому, Анно, це ви поки дякуйте Богу
04 Листопада 2017, 17:34
ну якими справами він займався з цим водієм давно їздимо дуже добре їздить .аварію може любий зробити.завтра за кермом може бути твій батько чи чоловік.і буде везти таку козу як ти.добре всі вижили.
04 Листопада 2017, 17:41
знаю водія особисто порядна і бідна людина не заплатив .ось вона його паскудить.хватить ти думаєш він спокійно спить.хочеш собі щастя перестань його срати
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024