Носачевичівського сільського голову нагородили медаллю «Волинської ікони Пресвятої Богородиці»

06 Серпня 2017, 17:31
5247

У п’ятницю, 4 серпня, по завершенні святкового Богослужіння та проповіді в храмі святої рівноапостольної мироносиці Марії Магдалини, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл вручив голові Носачевичівської сільської ради Олександру Корнійчуку найвищу відзнаку Волинської єпархії УПЦ – медаль «Волинської ікони Пресвятої Богородиці».

Очільник громади, дійсно, заслужив цю високу церковну нагороду. Адже від 2009 року, коли заклали перший камінь в будівництві церкви в селі Носачевичі, до 1 серпня 2015, коли храм освятили в день знайдення мощей та прославлення в лику святих преподобного Серафима Саровського, чоловік брав активну участь у будівництві святині у рідному селі.

Церква завжди бачить добрі справи, які творяться від щирого серця і з чистою душею, тому молодий сільський голова, за вкладений труд «на хвалу до церковних заслуг перед Волинською єпархією УПЦ», удостоївся високої нагороди.


 

Коментарі
06 Серпня 2017, 21:50
Це заслуга Отця Олександра а не сільського голови . Краще корнійчук займається с правами сільського голови настоящий регіонал
06 Серпня 2017, 21:52
Іди геть) цур тобі.
06 Серпня 2017, 21:56
А чому ти тут це пишеш? Треба було Нафанаілу розказати. Ти краще знаєш, священники не знають, а ти знаєш. А Сашка молодець! Вітаю!!!
06 Серпня 2017, 22:25
Регіонал і московський патріархат. Фу
06 Серпня 2017, 22:31
ти можливо і чмо, а я знаю цього хлопця давно ( працювала разом) порядний, веселий, доброзичливий, організатор хороший. Не багато сьогодні знайдеш молодих людей які захочуть взятися за будівництво церкви, організувати молодь, щоб всі Різдвяні свята колядували і збирали кошти на будівництво церкви!!! А сільським головою не кожен з вас (ті що чмошніки) захоче і зможе бути, навіть якщо і виберуть.Це відповідальність велика перед односельчанами. Кожного дня потрібно вирішували їхні проблеми!! Так що не нада тут ля-ля-ля!! Краще б допомогли йому в роботі, а не палки в колеса ставите, на це багато розуму не треба !!! Ось так то !! А ти Сашко МОЛОДЕЦЬ !!!! Так тримати !! Я тебе завжди підтримувала і підтримую!
06 Серпня 2017, 22:32
вже коментар видалили....
06 Серпня 2017, 23:57
Вітаю! Не зупиняйся! Подальшого тобі натхнення для праці на благо громади. А щодо писак - не зважай. Запам'ятай: у кожного своє уявлення мети - собакам треба гавкати, а каравану йти.
07 Серпня 2017, 01:04
вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! всім головам потрібно брати з ВАС приклад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! хай рулить молодь!!!!!!!!!!!!!!
07 Серпня 2017, 01:05
Сашко! Вітаю тебе з такою вагомою нагородою.. Подальших здобутків тобі, терпіння у всьому і незважаючи ні на що. І на здобутому не зупиняйся.. Пишаюся, і вже не вперше тобою!!! Молодчинка!!!
07 Серпня 2017, 01:25
Організатор він і хороший,але як голова він нікудишній.
07 Серпня 2017, 02:05
Саша! Не схухай балачні нерозумних людей, які тут пишуть негатив. Це просто диванні війська, які дальше маминої спідниці не бачать. Легко когось судити, особливо в таких масштабах.<br/>Успіху тобі! Не зупиняйся, з такими добрими людьми можна будувати Нову країну!
07 Серпня 2017, 02:06
Це тобі сашко Не Ліду Супрун виганяти з посади сільського голови.Принцип бумеранг спрацює
07 Серпня 2017, 02:24
диванні війська ти називаєш учасників АТО захисників Вітчизни
07 Серпня 2017, 02:37
Дуже радий за Сашка. Гарний, завзятий хлопець.
07 Серпня 2017, 03:15
Диванні війська зву людей, котрі дальше колібріса ніде не були, нікого і нічого не знать ... а коменти гнобливі строчать
07 Серпня 2017, 11:51
Молодець Саша . Так тримати руля знаю тобі важко .Ти любиш свое село своіх односельчан за такий короткий час ти не мало зробив для села та церкви Хай те що ти задумав зробити для села все здійснитья.Будь завжди під Покровом Матінки Божоі а Ангел охоронитель буде завжди з тобою. Терпіння тобі .А той хто гадості пище то той тобі завидуе а зависть то великий гріх.
07 Серпня 2017, 15:08
Розумун а що ти зробив доброго видного для свого села чи міста. Шо жаба давить. Ти ж тоже живеш в Уераіні.
07 Серпня 2017, 15:53
якщо ти справжный захисник Вітчизни, то чого відкрито тут не пишеш, а лише під якимось номером....
07 Серпня 2017, 16:50
Сиджу тут читаю, і не можу зрозуміти!!!!!! Заздрите чи не навидите!!!!!! Саша - це людина яка знає толку у всьому!!!! Заслужив повагу від людей - обрали головою! Заслужив перед церквою - отримав відзнаку!!!!! А ви ????????????????? Запамятай осуджуєш - вже маєш гріх!!!! А знаєте що означає ГРІХ?????????? А ще краще щоб не знали а БОЯЛИСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S САША все буде добре!!!!!Нас з тобою багато!!!!Незважай на них вони незнають що говорять!!!!!!!!
07 Серпня 2017, 17:13
саша молодець і все правильно робиш раз ворог не спить
07 Серпня 2017, 17:31
А знаєте що означає ваше ім:я 666???
07 Серпня 2017, 17:32
Ух!!!!Страшно!!!!!!!!!!
07 Серпня 2017, 17:42
А нуль(0) - це просто пусте, яке нічого не рахує не означає число!!! А три (000) нулі - саме за себе говорить!!!!!!
07 Серпня 2017, 17:45
Саша ти молодець,ми тебе щиро вітаім,не кожен наважиться взяти на себе стільки відповідальності! І ти незважай на ті погані коментарі це пишуть люди які тебе зовсім незнають або ті що тобі заздрять!Саша так тримати,успіхів тобі у всьому!
07 Серпня 2017, 17:47
Саша дуже хороша людина! Він багато зробив добра своїм односельчанам і багато чого добився! Незнаю ще жодного такого сільського голови як Саша, який дійсно старається для людей! Саш, не слухай дурниць які тобі пишуть! Завжди будуть люди, яким все не так! Бажаю тобі міцного здоров'я і терпіння! Ти молодець! Крокуй далі!
07 Серпня 2017, 18:03
пане Олександре я за тебе дуже рада, Нехай Боже благословіння зійде до тебе і до людей з якими ти живеш, працюєш ходиш одними вулицями і робиш хороші справи. Нехай в майбутньому тебе оцінять ще вищими нагородами.
07 Серпня 2017, 18:35
Саша ти МОЛОДЕЦЬ!!!Йди тільки вперед,не оглядаючись назад...Мудрості тобі,терпіння,здоров'я і Божого благословіння...Люди не гроші щоб всім подобатися.Добро перемагає зло.Ми з тобою!!!!!!!!!!!
07 Серпня 2017, 19:11
чесні та безкорисливі люди зазвичай мовчать, не втрачаючи при цьому людяності; підлість, злість та заздрість ніколи не мовчить при цьому багато може втратити. Найкращою характеристикою для людини є порівняння між тим, що вона обіцяла, і що в результаті виконала Життя наше не стоїть на місці, звісно ж все може колись змінитись. Але чесних та безкорисливих людей як Наш Сашко це ніколи не хвилювало і не буде, тому що, Він по життю ніколи не буде самотнім та вільним. Шлях ніколи не буває легким, але я впевнена, що в будь-якій ситуації Наш Сашко не залишиться без вірної підтримки тих хто його розумів і в нього завжди вірив не чекаючи при цьому чогось корисного для себе. А усі ви впевнені що можете заслужити і мати все теж саме, адже світ змінюється, і досить швидко, і не в ліпшу сторону.? Бережіть в собі людину! Чи ви поганці думає, якщо про вас в соцмережі немає коментарів різного характеру, ви краці за інших, подібних собі? Не льстіть собі, й так достатньо самовпевнених та самозакоханих. Поменше було б таких, які тільки прагнуть як би на...ти комусь побільше в душу, ....дивись і людей щасливих побільшало, а щасливим немає діла до інших, як це робить Саша. Ти обов'яково будеш достойно оцінений, визнаний а головне жасливий, а всі поганці залишаться далеко позаду...)
07 Серпня 2017, 19:48
Уважно слував його звіт на колегії у 2015 тоді був головою Дігалевич це його заслуга. Не провів вуличне освітлення в селі Вишеньки-обман.Заклади соцкультбиту позаростали чагарниками. Металопластикові вікна в школі поставив Дігалевич.Корнійчук відмиває гроші на видобутку піску-це його заслуга. Під час виборів в Олешковичах роздавав 200гривень то голови сільських рад беріть приклад .А церкву побудував Отець Олександр .Чекаю спростування від членів партії регіонів.Як скинули Масалова то Корнєй сам пішов з адміністрації.
07 Серпня 2017, 20:11
Цілком Вас підтримую. Лише хочу додати, визнання вже знайшло Олександра і повагою та авторитетом він користується. Але комусь це дуже не дає спокою. От і намагаються різного роду поганці анонімно очорнити людину.
07 Серпня 2017, 20:11
Коли читаючи цей коментар можна сміятися довго! Видно , що це писала людина , яка ДАЛЕКА ВІД ЦЬОГО!!!!!!!!!!! ЯКЩО ВИ МАЄТЕ НЕ ПРАВДИВУ АБО НЕ ПРОВІРЕНУ ІНФОРМАЦІЮ - НЕ ПИШІТЬ ТА НЕПОЗОРТЕСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07 Серпня 2017, 20:33
І до чого тут регіонали? Я ніколи не був, не є в політиці, в партії! А ви цим ображаєте людей! А захищаю Сашу , тому що мені приходиться зустрічатися з ним! І завжди він кудись спішить , щоб щось зробити для громади. І дійсно написано правду&quot; Якщо не знаєте непишіть&quot;!
07 Серпня 2017, 20:44
Безумовно, внесок попередників на керівних посодах вашого села є, це факт. Проте не факт, чи з того внеску було винесено доцільний результат. Хто з нас не знає з якими мізерними можливостями селяни живуть в селі, скоріше виживають. І це &quot;заслуга &quot;нашої держави. За 1 рік складно відбудувати те, що знищувалось 27 років. Хотіла б повірити в те, що в селі з актуальних проблем, які потребують негайного вирішення є лиш чагарники. Приблеми є і завжди будуть, результати не завжди досягаються так швидко, як формуються &quot;розумні&quot; думки в зарозумілих голова. Щодо раніше перерахованих досягнень: перераховувати чи доводити щось не хочу, не варто. Хто брав у цьому участь, проживав дні та ночі у телефонному режимі з однодумцями, ТІ знають та пам'ятають правду.
07 Серпня 2017, 20:49
Спочатку сумнівалася, але тепер бачу, що коменти пише колишній голова, той кому обламалося на посаді і на піску. Соромно вам шановний, ось так критикувати когось, коли в самого лице в &quot;пушку&quot;. Думаєте, якщо були на Майдані, то це прикрило ваші махінації????
07 Серпня 2017, 21:21
Видно я щось пропустила, а що хочуть, щоб Корнійнійчук чагарники косив? То все нормально! Є певна категорія людей, які хочуть щоб за ними доглядав очільник громади, а вони самі будуть сидіти, дулі горобцям давати і коменти строчити. От рожищенські гобліни скоро будуть вимагати щоб мер їм каву з ранку подавав, а ви кажете чагарники)
08 Серпня 2017, 01:13
голова не повинен косити а організувати роботу по косіню чагарників. А те що Корнєй в темі по піску це в селі всі знають. Ці кошти поступають Корнєю.
08 Серпня 2017, 02:48
А хлопець точно мололчага. Дуже вже його тут о-ати хочуть. Саньок тримайся! Шли придурків Куда подалі, там їхнє місце. Працюй! Не здавайся!
08 Серпня 2017, 11:42
Вітаю друже!!! Дой Бог тобі сили і натхнення!!!!
09 Серпня 2017, 16:35
Не голова а підкаблучник РДА
09 Серпня 2017, 18:01
В такому молодому віці, він і в РДА був , і депутатом (сільської ради) і головою!!!! А тобі &quot;&quot;&quot;&quot;666&quot;&quot;&quot;&quot;&quot; є чим похвалитися? Ти ким є? Ти навіть собі імя неможеш підібрати!!!!
09 Серпня 2017, 18:06
Саньок, читаю тут про тебе , і зрозумів одне . Негативний коментар пише хтось з твого села! Знає про тебе все! І про пісок, і про те як ти на його думку головуєш. Зрадник є у вашому селі!
10 Серпня 2017, 03:13
САША ,ТАК І ТРИМАЙ.ПОГАНЕ ПИШУТЬ ЛЮДИ ЯКІ ТОБІ ЗАЗДРЯТЬ ІБЕЗДАРНІ
12 Серпня 2017, 19:54
Молодець...ми з тобою;)
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39