Depositphotos Music: круті ідеї для соцмереж та реклами

20 Квітня 2021, 11:32
2730

Креативна колекція фотографій, зображень, графічних шаблонів та відео Depositphotos поповнилася музичним розділом. Якщо для домашнього свята, шоу, реклами потрібні круті аудіоефекти, звуки природи, електронна чи танцювальна музика скачати потрібний формат ви зможете недорого й абсолютно легально.

У музичному банку Depositphotos 560к + аудіофайлів

Звукорежисери, діджеї та композитори поповнюють свої портфоліо в онлайн-ресурсі. За ліцензійною угодою вони дозволяють використовувати свій твір усім, хто оплатив підписку Depositphotos на місяць або рік. Підписка коштує недорого, автори за кожне скачування отримують винагороду. Ви законно використовуєте музику в рекламі, в торговому залі, у пjдкасті чи відеокліпі. Судові позови за порушення авторських прав вам не страшні.

Система фільтрів для пошуку потрібного треку

В аудіобанку Depositphotos є все необхідне для творчості:

  • короткі музичні композиції, звукові ефекти довжиною 1-3 секунди;
  • краплі води, дзенькіт посуду, спів птахів, гуркіт грому, реакція глядачів, стукіт по дереву;
  • спів а капела, рок, поп, R&B, електронна музика, соул, джаз, блюз, хард-рок, класика.

Прості фільтри допоможуть знайти потрібний жанр, настрій та тривалість музики, рингтону, акценту. У звукових ефектах передбачені різні категорії:

  • мультики, жахи, тварини, стихії;
  • звуки житла, офіса та вулиці;
  • спорт, транспорт, надзвичайні події;
  • шелест купюр, звук блискавки, що відкривається.

Де використовують звуки з колекції Depositphotos?

Легальний авторський контент застосовують для створення комп'ютерних ігор, реклами, музичних заставок ТРЦ, бізнес-центрів і аеропортів. Лаунж-композиції створюють затишну атмосферу в кафе, ресторанах, авторських бутиках, лобі та галереях. Енергійну музику включають у фітнес-залах, супермаркетах, на змаганнях і дитячих святах.

Якщо ви розвиваєте свій канал в Телеграм, ютуб, ТікТок — зробіть фірмову заставку, щоб ваша аудиторія впізнавала вашу творчість з першого акорду.

Музичні спецефекти необхідні для супроводу майстер-класів, відеотренінгів, семінарів, презентацій, шкільних занять, шоу-програм, професійних та аматорських вистав.

Нехай ваш сайт та мобільний застосунок мають брендовий голос: шелест сторінок онлайн-каталогу, дзвін монет під час оплати, перелив дзвіночків при бронюванні номера або записи в салоні краси та клініці. Більш ніж півмільйона аудіотреків Depositphotos пожвавлять ваші креативні ідеї.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024