У Носачевичах відзначили храмове свято

05 Серпня 2017, 11:01
5860

Парафіяни храму на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини села Носачевичі відзначили храмове свято.

У п’ятницю, 4 серпня, в Носачевичах зібралося чимало парафіян церкви та гостей з інших місцевостей. Всі радо вітали єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, який і звершив святкове богослужіння.

Співслужили йому 16 священиків і 2 диякони з Рожищенського і Луцького благочиннь.

Після молитви здійснили хресний хід навколо храму села Носачевичі. Владика окропив усіх освяченою водою і сказав вітальне слово парафіянам і гостям.






1

1

«Зі священного писання нам відомо, що коли Господь наш, Ісус Христос, вигнав із Марії сім бісів, то вона звернулася до Господа і до кінця своїх днів була вірною служительницею і рівноапостольною проповідницею Воскресіння Господа нашого. Її покаяння – це приклад для всього християнського світу.

Ісус Христос прийшов на землю з однією метою, щоб всіх нас визволити від рабства гріха. І найяскравішим прикладом цього є Марія Магдалина. Якщо вона перед зверненням до Бога вела гріховне життя, то коли повернулася, стала рівноапостольною служительницею.

Настільки ревно вона служила Господу, що Господь сподобав її першою побачити Воскреслого Господа. Це показує нам, як потрібно покинути свої гріхи та більше не повертатися до них. Це завдання кожної людини, яка слідує за Богом.

Вітаю зі святом, отця настоятеля Олександра, всіх парафіян, і всіх, хто прибув сьогодні в храм.

Вітаю з торжеством Марії Магдалини. Нехай її заступництво на небі буде для вас, отець Олександр, і для ваших парафіян тим світочем, який освітлює ваш пасторський шлях, і вас парафіян», – зауважив владика Нафанаїл.


1







Отець Олександр також звернувся до владики й до всіх присутніх з вітальним словом.

«Всі наші парафіяни та всі, хто тут разом молиться з вами дякують вам з те, що вділили хвилиночку і приїхали до нас. Ми бажаємо вам здоров’я, втіхи, сили Божої, щоб ви до нас молилися, бо без вашої підтримки дуже важко. Бажаємо, аби й на наступний рік ви до нас прибули.

Хочу подякувати всім, хто приїхав до нас, отцям, які прибули до нашого храму, і хористам, які теж прикрасили наше архієрейське богослужіння. Вітаю вас всіх зі святом», – додав настоятель храму отець Олександр.




1






















 

Коментарі
06 Серпня 2017, 22:10
Слава Батюшці Олександру!!!
06 Серпня 2017, 22:21
Один з небагатьох батюшків району в якого в голові русский мир
07 Серпня 2017, 22:15
це ти пишеш що у нього в голові руский мир, а ти навіть на церковне подвіря не заходиш, і навіть не вмієш мабуть і перехреститися
07 Серпня 2017, 23:14
І звідки ти це взяв?? Якби так було, то я такого не казав би, а так знаю точно. В Носачевичах не заходжу, мені не подобаються настрої цього священика, і Кіріла згадує під час богослужінь і себе якимось особливим вважає, надто зарозумілий.
07 Серпня 2017, 23:26
люди які вміють хреститися, на будь яку церкву, на будь якого священника нічого небудуть говорити
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024