У Соколі організували весняну толоку

14 Квітня 2021, 10:15
3110

У селі Сокіл Рожищенської громади провели весняне прибирання.

Толоку організували 13 квітня за ініціативи старости Олександра Сасовського. Про це він розповів у фейсбук-спільноті села.

Прибирання організували у різних куточках села: біля амбулаторії, у центрі, на кладовищі, на території дитсадка, на придорожній території Сокіл – Навіз.

«Дякую всім небайдужим жителям нашого села, що залишили свої справи і підтримали мою ініціативу, щодо прибирання території нашого села! Дякую за самоорганізацію, за злагоджену і результативну роботу! Надіюсь на подальшу співпрацю і підтримку! Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров'я!» – написав Олександр Сасовський.

Читайте також: У Рожищі організували еко-толоку


































Коментарі
14 Квітня 2021, 19:39
Увага! Помилка у назві сайту! Замість &amp;quot;Рожище&amp;quot; має бути &amp;quot;Сокіл&amp;quot;! <br/>Бо якось так складається, що скрізь аварії, вбивства, пограбування чи штрафи, а у Соколі постійно щось хороше роблять. Про хороші справи на офіційних сайтах структур не пишуть... То ж, перейменуйте, зробіть локальний сайтик про життя соколян, не морочіть людям голову, про життя району тут нічого нема!
14 Квітня 2021, 21:09
Де був під час толоки Орест Ласкавий- майбутній голова ОТГ,замість тупого мера Поліщука????
14 Квітня 2021, 21:14
Сиклета, ти чимось невдоволене. Неподобається не читай. Якщо соколяни нормальні люди, а не довбіні - як ти, то про них написали. Сиди і сопи у дві дирки.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024