Рожищенські співаки розважали відпочивальників на Світязі

01 Серпня 2017, 16:30
2831

Співочий клуб «Надвечір’я» – слухачі «Університету ІІІ віку» Рожищенського територіального центру тішили своїм співом відпочиваючих туристичної бази села Світязь «Шацькі озера».

За ініціативи адміністрації турбази, березолуківського сільського голови Лілії Коцюбайло та культорганізатора відділення інноваційних та соціально-побутових послуг Павлюк Алли організовано двогодинний концерт за участю хористів клубу, керівника народного самодіяльного колективу районного дому «Просвіта» – Павлючик Світлани, аккомпоніатора Сітовського Петра та Яромчука Андрія, – повідомляють у терцентрі.

Для багаточисельної аудиторії відпочиваючих, просто неба, звучали як українські народні пісні так і твори відомих авторів та композиторів. Зокрема, нашого земляка-композитора Анатолія Вольського, який довгий час був керівником хору «Надвечір’я».

Веселий настрій та позитивні емоції переповнювали усіх учасників дійства.

Глядачі з радістю приймали особливих гостей, співали разом знайомі пісні і на прохання відпочиваючих, концерт  завершився піснею «Волинь моя».

Під шумні овації та з вогником радості в очах, залишали сцену наші «студенти», які вкотре нам нагадали, що пісні, яка живе у серці – літа  не завада.

Коментарі
02 Серпня 2017, 20:02
ХТО ОРГАНІЗОВУВАВ ПОЇЗДКУ7 ПАВЛЮЧКА. ВИБІРКОВО БРАЛА ТУДИ ЛЮДЕЙ.
02 Серпня 2017, 20:16
Згинь! Набридли вже їй Богу.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024