Семеро юнаків з Рожищенщини відправились на строкову службу

06 Квітня 2021, 09:12
9900

Сім юнаків спочатку пройдуть підготовку в навчальних центрах, після чого нестимуть службу в різних підрозділах Національної гвардії України.

У понеділок, 5 квітня, відбулося урочисте відряджання першої партії призовників у Збройні Сили. Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Лави Української армії поповнили жителі Рожищенської, Доросинівської і Копачівської територіальних громад: рожищани Вадим Крищук і Віталій Стець, Олександр Демидюк з ІванівкиВіталій Пирожек із СоколаМаксим Жирибець із ТрилісцівБогдан Теслюк із Ясенівки та Богдан Цюпак з Уляників.

З напутнім словом до новобранців звернувся і військовий комісар Рожищенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Валерій Захаров. Військовослужбовець побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, достойно виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

Благословив майбутніх Захисників України на щасливе проходження військової служби настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ, благочинний Рожищенської округи, протоієрей Василь Шняк. Священнослужитель побажав Божої допомоги юнакам та вручив їм молитовники.

Також призовники отримали невеликі подарунки від представників своїх громад.







Читайте також: Резервісти: Зеленський неодноразово зможе без мобілізації призивати тих, хто вже відслужив

Коментарі
06 Квітня 2021, 17:10
Хороші хлопці пішли в армію !!!
06 Квітня 2021, 20:14
Де хоть один з Рожищ?
06 Квітня 2021, 22:03
Хлопці, доля розпорядилась, щоб ви пройшли армійську службу, а не заховались під мамкіну спідницю та відкупились грошима. Бажаю вам, щоб ваші командири: взводні, ротні, комбати - були справжніми офіцерами, а не шакалами. Бажаю, щоб амійський вишкіл та армійська "закалка" допомагали вам в подальшому цивільному житті бути справжніми мужчинами та долати різні труднощі. Удачі вам, і все буде добре!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024