Оштрафували чоловіка, якого зловили п'яним за кермом у селі Рудня

05 Квітня 2021, 09:17
2802

Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула матеріали, що надійшли від Відділу поліцейської діяльності № 1 (міста Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом у селі Рудня.

Про це йдеться у постанові суду від 30 березня.

Водій 21 лютого о 10:42 в селі Рудня по вулиці Залізнична керував автомобілем Fiat Scudo, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Результат приладу «Драгер» – 1,32% алкоголю, що у шість разів перевищує норму.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо не карати й передати його на поруки трудового колективу, де він працює.

На адресу суду надійшло клопотання трудового колективу АТ «Українська залізниця» виробничого структурного підрозділу «Локомотивне депо Здолбунів» регіональної філії «Львівська залізниця», згідно з яким трудовий колектив зобов'язується взяти на поруки чоловіка та ручається за його належну поведінку. 

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, та накласти на нього штраф у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

У задоволенні клопотання трудового колективу АТ «Українська залізниця» виробничого структурного підрозділу «Локомотивне депо Здолбунів» регіональної філії «Львівська залізниця» про бажання взяти на поруки – відмовити.

Також чоловік заплатить в дохід держави 454 гривні судового збору.

Коментарі
05 Квітня 2021, 16:02
Тепер на поруки не проходить......
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024