27 липня: гортаючи рожищенський календар

27 Липня 2017, 11:00
2190

27 липня День народження святкує студентка факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, поетка - Юлія Нікітюк (на фото) з Любча. Ця чарівна панночка полонила своїми віршами не одне серце. Приємно, що на Рожищенській землі народжуються талановиті постаті.

Щиро вітаємо Юлію та бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою процвітання.

Також радісний та святковий день, День народження, відзначає рожищенець Тарас Шрай. Цей молодий чоловік віддано захищав країну на Сході. Тож бажаємо йому сьогодні, аби завжди над головою було мирне небо, а Господь дарував спокій, здоров'я, радість та взаємне кохання.


День Ангела святкують: Стефан 

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

27 липня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Апостола від 70-ти Акіли, Преподобного Никодима Святогорца, Праздновання Єлисаветдраскої ікони Божией Матери.

Погода: Сьогодні очікується плюс 25—22 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: 27 липня вшановується пам'ять преподобного Стефана Махрищського, чудотворця. З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром