Мешканці Крижівки звернулись до влади по допомогу

02 Грудня 2015, 16:50
2463

Як нещодавно повідомляв «Район.Рожище», внаслідок негоди, яка у вигляді граду та сильного вітру «налетіла» 30 листопада, на території Луківської сільської ради в селі Крижівка було частково пошкоджено покрівлі на будівлі ЗОШ І-ІІІ ст. та трьох приватних будинках.

– Ми відразу взялися ліквідовувати цю проблему в школі, адже навчальний рік саме в «розпалі», – коментує ситуацію сільський голова Лариса Забожчук. – Зі школи зірвало 12 листків шиферу, то просили в людей, хто може, дати один-два листки, так і перекрили навчальне приміщення. А власники пошкоджених будинків ще не всі впоралися з цією проблемою.

Та, як зауважила Лариса Іванівна, є надія, що допоможе влада. Постраждалі написали зверення на голову райдержадміністрації Інну Гайворонську для виділення компенсації. Як поінформували «Район.Рожище» в РДА, звернення селян уже зареєстроване в канцелярії та чекає розпорядження на управління соціального захисту. Будемо сподіватися, що владці швидко відреагують на прохання сільчан, адже на порозі – зима, і триматимемо читачів у курсі розвитку ситуації. 

Коментарі
02 Грудня 2015, 22:28
Нехай пані забожчук продасть декілька машин піску і дасть на перекриття школи. А то все собі в карман кладе.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024