Винесли вирок жінці, яка робила «закладки» наркотиків у Рожищі

20 Березня 2021, 09:43
Наркотики вона закопувала у землю 8908
Наркотики вона закопувала у землю

Луцький міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жінки, яка збувала наркотики на території Луцька, Рожища, Луцького та Рожищенського районів.

Про це йдеться у вироку суду від 2 березня. 

Обвинувачена придбала через інтернет-додаток особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, PVP. Наркотики вона перенесла за місцем свого проживання у квартиру, де розфасувала по поліетиленових пакетиках та продовжила незаконно зберігати з метою збуту.

Надалі, 30 вересня 2020 року, перевезла на територію парку у місті Рожище чотири пакетики, в яких знаходився наркотик PVP, де зробила чотири «закладки», після чого сфотографувала та надіслала фотографії особам, з якими домовлялася про купівлю психотропної речовини, для подальшої її реалізації через інтернет-додаток «Телеграм».

Зазначені чотири пакети виявили та вилучили працівники поліції під час огляду місця події 1 жовтня 2020 року. Того ж дня за місцем проживання жінки виявили та вилучили шість поліетиленових пакетиків, у яких був наркотик «PVP».

Окрім цього, вона незаконно придбала через мобільний додаток амфетамін у особливо великих розмірах з метою подальшого збуту на території міста Луцьк, Луцького та Рожищенського районів. Замовлене доставили на «Нову Пошту», що в селі Княгининок.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена вину у вчиненні інкримінованих їй злочинів визнала повністю. Вона розповіла, що хотіла заробити грошей і з цією метою в мережі «Інтернет» шукала оголошення про роботу кур'єра.

Через «Телеграм»-канал їй запропонували робити та розкладати закладки психотропної речовини. Забирала посилки на пошті, пакувала і розкладала їх, закопуючи в землю, після чого фотографувала місце знаходження та надсилала дані про геолокацію.

У вчиненому щиро розкаялася, просила суворо не карати, оскільки вона сприяла слідству, вказала про місце закладок. Окрім того, повідомила, що є вагітною та має бажання одружитися.

Суд ухвалив визнати жінку винуватою у вчиненні злочинів, передбачених частинами 2 та 3 статті 307 Кримінального кодексу України, та за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначити до відбування остаточне покарання у виді позбавлення волі на шість років з конфіскацією всього майна.

Також вона заплатить в користь держави витрати за проведення експертиз в загальній сумі 4086 гривень.

Коментарі
20 Березня 2021, 12:18
Чому непишете хто, це що такий секрет, чомусь всі пишуть хто і як район Рожище імен не пише???
20 Березня 2021, 12:24
Скажіть, а чому б не перейменувати назву сайту? Ну, наприклад- кримінал району... <br/>ясно, простіше получити свідку- іншу від поліції і готово... от наполягти я і по школах пройти, підприємствах, магазинах, вулицях- це тяжко.. бо ж, простіше готове з подачі))) це тепер рівень журналістики..
20 Березня 2021, 12:43
Певно ти в тої дамочки сам брав, що так зачепило. Правильно, що написали! Наркоші в Рожищах вже задовбали. Вони вже обнагліли до краю! Серед білого дня риють!!! Хоч когось покарали!!!!!
20 Березня 2021, 16:55
Ну, можливо ви і брали, що так думаєте)).. здається, це робота поліції! Смішно читати вас- добре що написали, бо вони серед білого дня обнагліли)))... ну, раз така магічна дія сайту- то скоро порядок стане повсюди.. прочитали і кінець злочинам..
21 Березня 2021, 15:58
Можна подумати, що бахур тієї клухи не знав про маленький бізнес своєї кабили. Двоє це вже огранізована злочина група. Думали, що з пузо в суді покажуть і відмажуться.
22 Березня 2021, 03:42
Зерно отдай НКВД, тоді місто без наркотиків!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024