Представили керівника Луцької окружної прокуратури

19 Березня 2021, 15:36
2016

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук представив колективу новоствореної Луцької окружної прокуратури її керівника – Юрія Луцика.

На представленні 19 березня були присутні керівники правоохоронних органів, органів судової влади й місцевого самоврядування Луцька та Луцького району. Про це інформує пресслужба прокуратури.

«В Україні розпочали діяльність окружні прокуратури, усі їхні працівники успішно пройшли атестацію, довели свою професійну компетентність та доброчесність, – зауважив керівник обласної прокуратури, вітаючи Юрія Луцика із призначенням. – Першочерговим Вашим завданням, як прокурора та керівника із великим досвідом роботи, є координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності та корупції, особливо у бюджетній, земельній сфері, боротьбі з незаконним забудовами.»

Довідково: Юрій Луцик народився  17 жовтня 1972 року у місті Червонограді Львівської області. Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті імені Івана Франка. В органах прокуратури – із 1996 року. До призначення на посаду керівника Луцької окружної прокуратури очолював відділ нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації у Волинській обласній прокуратурі.

Читайте такожНацгвардійці виявлятимуть іноземців-порушників у Луцьку

Луцька окружна прокуратура (з місцем розташування у Луцьку за адресою: вул. Винниченка, 13) у складі територій Луцької міської, Торчинської селищної, Боратинської, Городищенської, Підгайцівської сільських територіальних громад.

У структурі окружної прокуратури:

  • Горохівський відділ (місто Горохів, вул. Паркова, 10-а, Берестечківська, Горохівська міські та Мар’янівська селищна територіальні громади).
  • Ківерцівський відділ (місто Ківерці, вул. Незалежності, 14, Ківерцівська, Рожищенська міські, Колківська, Олицька, Цуманська селищні, Доросинівська та Копачівська сільські територіальні громади).

В оновлених відомствах працюватимуть прокурори, які пройшли атестацію і довели свою професійну компетентність та доброчесність.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024