Найкращим комунальникам Рожищенської громади вручили подяки

19 Березня 2021, 13:31
4469

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначили найкращих працівників комунальних підприємств «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» і «Дубищенське ЖКГ», Рожищенського ПЖКГ.

Захід організували у п'ятницю, 19 березня. Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Вітання і слова вдячності за щоденну працю линули працівникам галузі від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Рожищенської міської ради Сергія Лясковського, очільників підприємств «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» Юрія Міщука, Рожищенського ПЖКГ Олександра Іщука та «Дубищенське ЖКГ» Руслана Гарбовського.

«Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової вашої роботи. Адже ви постійно піклуєтеся, щоб у наших домівках була вода й тепло, були прибрані вулиці, двори і під’їзди. До вашої діяльності завжди чи не найбільше уваги містян. Ви зробили і робите багато хороших справ, але тільки зрідка отримуєте у відповідь слова вдячності. Я ж кажу вам спасибі сьогодні й завжди», – привітав присутніх Сергій Лясковський.

За сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків, високу професійну майстерність, професіоналізм, особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та з нагоди відзначення професійного свята Подяки міського голови і сертифікати вручили економісту Лідії Замлинній, водію Василю Климюку, слюсарю АВР Юрію Круку Рожищенського ПЖКГ.

Серед працівників КП «Дубищенське ЖКГ» відзначили головного бухгалтера Людмилу Левченко, машиніста водопідготовки Анатолія Бойчука, машиніста каналізаційно-насосної станції Івана Губара. Серед працівників КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» – економіста Юрія Гаврука, водія сміттєвоза Віктора Чміля, водія автовишки Андрія Ланевського.







Коментарі
19 Березня 2021, 15:45
Чудо-ЛЯСКОВСьКИЙ перейняв традиції чудо -недомера Поліщука робити собі рекламу і фото !ЗАДОВБАЛИ ,хлопці ви зі своїми п'янками і бездіяльністю громадян громади !!!!!
19 Березня 2021, 16:16
Які послуги ПЖКГ входять до сервісу обслуговування будинку? Чому на стендах в фойе адмінбудівлі ПЖКГ відсутня інформація про ці послуги? За що рожищани сплачують комуналку?
19 Березня 2021, 23:09
Толку з тих подяк. Собі премії ,а робітникам непотрібні папірці
20 Березня 2021, 01:16
Приємно, коли тебе поважають. Гроші не головне, головне, що тебе цінують і твою працю.
20 Березня 2021, 02:29
Так, так, гроші не головне. Навіть олені на майдані не за гроші та халявні булочки бігали та свистіли, а за цейевропейську Україну. Рожищенські активісти тому приклад. Вони не чмошніки, вони патріоти.
20 Березня 2021, 08:50
Поважаю комунальників!<br/>Всі молодці! <br/>Вітаю!!!!!!
20 Березня 2021, 10:44
В робітників-комунальників рученята не лише кривенькі, так ще і виросли близько від дупи. Короче, дулю таким фахівцям замість преміювання. Нехай здадуть щось на металолом, продадуть зрізані колоди, і куплять собі самогону на точці.
20 Березня 2021, 12:14
Чудо недожурналістка нащо видаляєш правдиві коментарі? Чи мера, заступника та промтих роботяг з комунгоспу, які і в дощ, і в сніг працюють, можна обрахати та поливати брудом, а про тебе любіму і Шварцкоп не можна писати? Ганьба тобі!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024