Учні ЗОШ № 2 творчо вчать однолітків берегти природу!

02 Грудня 2015, 10:00
3582

Екологи вже давно б’ють на сполох, що люди необережно ставляться до природи. Тож, аби підняти цю важливу для суспільства тему та підігріти до неї інтерес школярів, бібліотекар ЗОШ №2 Галина Кривицька підійшла досить творчо. А саме поставила виставу «Нехай Земля квітує всюди – природу збережемо люди!».

Сюжет водночас простий та в той же час насичений великою кількістю цікавої та корисної інформації. Допитливі діти зустрічаються з лісником, котрий розкриває їм загадки лісу та знайомить із звірятами, які ведуть дітлахів в казкове Лісове Царство. Розповідають про лісових жителів, як змінюється природа лісу в різні пори року, що можна їсти, а до чого й торкатися не варто, і головне – про культуру поведінки на природі!

— Дітям жити у цьому світі, а тому треба багато знати про рослини і про тварини, про всю нашу землю, щоб зберегти її, — коментує Галина Федорівна. – Якщо в ігровій формі підходити до такого важливого питання, як збереження природи, тоді дітки краще засвоять урок природознавства, а їхнє серце стане добрим і мудрим, бо вони розумітимуть, що Земля для всіх одна. І тим самим тваринкам, як і нам, буває боляче і весело, радісно і сумно, страшно і безпечно. Трішки фантазії – і ми зможемо сформувати у дітей бережливе ставлення до всього на землі.

Свою акторську майстерність дарували глядачам учні 5-А та 5-Б класів, а саме: Максим Сушко, Сергій Луць, Орися Брук, Віка Сосовська, Ірина Матящук, Софія Попова, Вадим Юфімчук, Дарина Грушовець, Артур Синявський, Каріна Семенюк, Богдан Федорук, Софія Міненко, Віка Верешко, Назар Навроцький, Стас Грицай, Аліна Стаднійчук, Каріна Воробйова. А грою на гітарі зачарував присутніх учень 8-Б класу Віталій Герасим’як.

Що ж, задум хороший! Головне, аби дітлахи зрозуміли, що Земля є нашим домом, який треба берегти та шанувати! 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром