Новації Центру зайнятості: роботодавець може обрати працівника за допомогою відеорезюме

20 Липня 2017, 19:50
4500

Для налагодження більш тісної, ефективної співпраці та ділових стосунків 17 липня провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенського РЦЗ Ярослав Гулавський відвідав ряд фізичних осіб – підприємців, які використовують найману працю та проводять свою діяльність в місті Рожище.

Під час зустрічей обговорено їх поточну та перспективну потребу в кадрах та можливості служби зайнятості у підборі персоналу. Ознайомлено з послугами служби зайнятості та новітніми технологіями - створення спеціального каналу у мережі YouToube, де можна переглянути відеовакансії та відеорезюме.

До уваги клієнтів СЗ - online-співбесіди, проведення міні-ярмарків вакансій з використанням програм Skype. Ярослав Гулавський наголосив, що такі форми роботи суттєво економлять час роботодавця для пошуку персоналу, а безробітним дозволяють в оптимальні терміни знайти свого працедавця.

Також ознайомлено підприємців з новим сервісом служби зайнятості, яким є «Електронний кабінет роботодавця». У цьому кабінеті роботодавець має змогу переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що зареєстровані в службі зайнятості, історію направлень центром зайнятості працівників, виконання договорів на організацію громадських робіт та направлених на пропозиції тимчасової зайнятості.

Є можливість переглянути звіти форм 3–ПН, 4–ПН, які подавались роботодавцем до служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, можливість отримання такої послуги, як компенсація єдиного внеску, та заходи, які організовуються для роботодавців.

Фахівці центру зайнятості чекають на позитивний результат від таких зустрічей – активізацію співпраці, збільшення кількості вакансій і кінцевий результат – працевлаштування безробітних

Коментарі
21 Липня 2017, 02:16
Особливо не звертав увагу, та колись ще давно помітив незадоволення читачів Району Рожище про те, що інколи їх коментарі видаляють. Не звернув увагу, поки сам не зіткнувся із схожою ситуацією. Після 2 намагань написати коментарій до статті про ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ У ПРАВОСЛАВНО-ПАТРІОТИЧНОМУ ТАБОРІ ЧЕБЕНІ текст не пройшов модерації (прикріплю його у кінці) http://rozhyshche.rayon.in.ua/news/35569-iak-diti-vidpochivaiut-u-pravoslavno-patriotichnomu-tabori-chebeni <br/><br/>ФАКТ ВИБІРКОВОЇ МОДЕРАЦІЇ ДО ПЕВНИХ СТАТЕЙ ЗДАВСЯ ДИВНИМ! З чого б то це?? З часом бачу що коменти таки пишуть! Але 90 вісотків позитивні!!! Закралася думка, що щось це занадто дивно? І підозрюю, що там не тільки мій коментарій не пройшов модераторів. Цікаво з якої то це причини йде така вибіркова модерація до певних статей та чому мій коментар забракували? Нічого протизаконного чи образливого у ньому не було! Вірю, що надалі шановні модератори будуть давати змогу висловитися кожному із читачів!<br/><br/>Надіюся, що діяльність табору була справді позитивною, патріотичною та батьки лишилися задоволеними! Але зацікавило, яка саме церква проводить такий цікавий відпочинок. <br/><br/> Зацікавили факти, описані у декількох інших статтях: http://www.volga.lutsk.ua/view/9968/ та https://www.volynnews.com/news/society/dekilka-faktiv-pro-novoho-volynskoho-vikariia-mp/) у яких говориться: “У Волинській єпархії УПЦ Київського патріархату вважають, що з призначенням вікарія Волинської єпархії УПЦ в області будуть активніше пропагувати «рускій мір». Нещодавно призначеного вікарія Волинської єпархії УПЦ (МП) єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла (Крикоту) офіційно представили в Луцьку. …В нового волинського вікарія Московського Патріархату в Україні один брат служить у Москві, у храмі святих мучеників Адріана та Наталії в Бабушкіно, другий в Московській області – в Сорокіно. Той, що в Москві, у біографії навіть не вказує, що родом з України, не те що з Волині…”
21 Липня 2017, 18:14
До чого той коментар попередній, він же зовсім не по суті. Видаліть
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром