Рожищенський міський голова вчитиметься разом з колегами

06 Березня 2021, 16:45
3802

Голови волинських громад візьмуть участь в унікальному інтенсивному навчанні.

Про це повідомили у Волинському регіональному офісі Програми «ULEAD з Європою»

«Кроки для керівників» – це унікальна інтенсивна програма, яка створена для міських, сільських та селищних голів, що допоможе у прийнятті рішень. Попереду – цікавий шлях розвитку громад. А програма «Кроки для керівників 2021» від ULEAD з Європою допоможе у цьому, адже дозволить побачити цілісну картину ключових сфер та питань, які визначають успіх громади.

Участь у проєкті візьмуть: Цуманський селищний голова Анатолій Дорошук, Литовезька сільська голова Олена Касянчук, Смідинська сільська голова Оксана Піцик, Луцький міський голова Ігор Поліщук, Рожищенський міська голова В'ячеслав Поліщук, Іваничівська селищна голова Лідія Томашевська

Зокрема, передбачено:

  • програму, адаптовану для онлайн-формату та створену спеціально для голів громад,
  • безпрецедентну можливість налагодження співпраці з колегами та провідними експертами у сфері місцевого самоврядування та розвитку,
  • двомісячний інтенсив з онлайн-семінарів та воркшопів за участі відомих спікерів, професійних фахівців та практиків,
  • стратегічну орієнтацію в 11 темах місцевого самоврядування та розвитку,
  • можливість підготувати свій проєкт та взяти з ним участь у відборі для отримання фінансування на впровадження.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Коментарі
07 Березня 2021, 11:10
Яка від цього користь простим людям,чи це просто розбазарювання ПОЛІЩУКОМ бюджетних коштів ????
07 Березня 2021, 11:46
Це скоріш за все майбах збирає свиту свою що пропихнув своїх на виборах і буде мзду збирати
07 Березня 2021, 12:13
В трускавець його нах...ума немає вже не навчать
07 Березня 2021, 13:03
Навіщо нам такий мер ПОЛІЩУК,який за 10 років роботи так нічого і не навчився ! Табличку множення ,ділення хіба знає ???
07 Березня 2021, 14:29
Бубочку взагалі не можна випускати в цивілізований світ. Нехай сидить в Рожищах і не ганьбить громаду перед людьми
08 Березня 2021, 09:04
А ВИ ЩО ПИСАКИ ЗРОБИЛИ ДЛЯ МІСТА ТІЛЬКИ ЯЗИКАМИ ЛЯПАЄТЕ
08 Березня 2021, 12:17
Писаки написали свої шедеври, щоб такі, як ти, олені та рогулі, знали фактичну ситуацію та обставини. Бо так і проживеш довбінем.
08 Березня 2021, 15:06
Питання як до значної людини. Чому на сайті міської ради не надано інформацію про всіх працівників ОТГ. Чому частину людей приховують?
09 Березня 2021, 09:31
Майже всі Рожищенські депутати в нормальної людини викликають сміх крізь сльози настільки це тупі некомпетентні і випадкові люди яке керівництво така і держава а саме страшне такий примітивний рівень життя в простих смертних!Треба ж бути такому наглому щоб випадково тільки ради своєї вигоди лізти у владу!
09 Березня 2021, 17:19
Так якого ж милого ти мене обрало? Знову скажеш - не я, це інші. А ще краще - я взагалі на вибори не ходив. Знайома риторика? Якщо такий розумний, треба було йти балотуватися. А не коменти тут гнівні строчиш. А якщо вже закічити тему, то корисним для громади можна бути і без депутатського мандата. Якщо розумний і активний створи громадську організацію (це нині дуже легко), збери послідовників та й працюй на користь громади. Повір, люди не сліпі і твоя праця не буде марною. Дивись і тебе розумного виберуть. Ти подивися скільки користі приносить місту Філіпчук-бутилочнік чи жіночки, які на велосипедах зранку до ночі макулатуру збирають. І не скиглять, і нічого не вимагають за свою працю.
10 Березня 2021, 09:49
Все стало ясно яке вибрали так і і живем дякую більше питань нема оцінка всім дана правильно
10 Березня 2021, 10:24
Макулатура коштує три гривні за кілограм. Ми на збиранні картонних упаковок більше заробляєм чим продавці в магазинах та на ринку, і графік роботи в нас свій персональний. Крутіші нас тільки валютчикі, таксисті і дармоїди в міськраді. В дупі ми всіх маємо, та ще і субсидію отримуємо.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024