Рожищенська лікарня з порушеннями купила рентген-апарат за 2,9 мільйона гривень

05 Березня 2021, 12:12
6600

Громадська організація Центр протидії корупції звернулася до Державної аудиторської служби щодо закупівлі Рожищенською центральною районною лікарнею рентген-апарату без оприлюднення договору.

Про це йдеться на сайті Центру протидії корупції.

Рожищенська центральна районна лікарня 27 січня 2021 року закупила діагностичну рентгенівську систему KAIGEN-40 R на суму 2,9 мільйона гривень. Договір про закупівлю уклали з ТОВ «МЕДСЕРВІСГРУП».

За даними вебпорталу «Прозоро», вказану закупівлю провели за спрощеною процедурою, передбаченою спеціальним порядком закупівель для боротьби з коронавірусною інфекцією, тобто без використання електронної системи закупівель.

Під час таких закупівель закон вимагає опублікування тексту договору і додатків до нього. Із «Прозоро» вбачається, що замовник закупівлі не опублікував ці документи. На сторінці закупівлі у розділі «Укладений договір» є лише файл електронно-цифрового підпису/кваліфікованого електронного підпису «sign.p7s».

Частина перша статті 164-14 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність замовника за неоприлюднення інформації.

Станом на день написання звернення Центру протидії корупції, договір з додатками до вказаної закупівлі так і не було оприлюднено. Тобто є всі підстави вважати, що посадовці вчинили адміністративне правопорушення. 

Враховуючи зазначене вище, громадська організація звернулася до Державної аудиторської служби України з проханням притягнути винних осіб замовника до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Рожищенську центральну районну лікарню перейменували

Коментарі
05 Березня 2021, 14:29
Що буде дапі........
05 Березня 2021, 14:47
Зауважу, що рожищенська лікарня є комунальним НЕкомерційним підприємством. Працівники медичної галузі - це лузери у сфері комерційних нюансів. Рожищенським медикам в подальшому необхідно пройти підготовчі майстер-класи у фахівців високого профілю, а саме: Кузава, Новосадиха, Горбач, Гайворонська, Савчук.
05 Березня 2021, 14:49
Дайте щось зробити нормально. Держава що має допомогти, то палки в колеса пхають.
05 Березня 2021, 16:41
Проведу інтернет дорого. КУЗАВА Ігор Борисович – 2-14-54-головний інтернет-проводчик, кабеле-тяглій
05 Березня 2021, 16:46
Винуватий РЕДЗІЙ В.С.,або ті ,хто його підставив : МОРГУН О.Є.і нікому не потрібна ВЕЛИЧКО Т.!! Кого з них звільнять з роботи ?????
05 Березня 2021, 17:00
О шановна влада!!! візьміться ще за такого там стоматолога як Леонець Олександр. Він носив взятки головному лікарю РЕДЗІЮ + колігується з начмедом кумом своїм МОРГУНОМ тоже так звані корупціонери. Аби лишитись на посаді. Рука руку миє. Він займається порушення медичної практики, немаючи при цьому, а ні резидентури а ні курсів по спеціалізації носить взятки Наташі Заріцькій (щоби не готувала документи відрядження йому на курси по медичній практиці в КИЇВ) яка також являється у складовій корупційній схемі., до людей бурчить. Я важаю йому не місце лікаря у ЦРЛ. Це порушення всіх норм та етики спілкування з медперсоналом та деонтології. Моя така думка провести аудит ЦРЛ то певно відкриється точно корупційна схема ну а разом з тим кримінальне провадження.Досить вже мовчати хай люди знають ну а відповідні органи візьмуть на так званий контроль+ національне антикорупційне бюро, щоби запобігти та вплинути на цю корупційну схему та систему. У нас прекрасна країна, розумні здібні є молоді працівники, які мають бажання працювати та самовдосконалюватися. За гроші куплена посада-це порушення всіх норм та аспектів здоровя. Прийміть належні міри- сердечно прошу!!! Дякую!!! Слава Україні!!!!
05 Березня 2021, 17:22
Ти там ще Музику забув(ла) приліпити.Не треба обділяти такого діяча увагою
05 Березня 2021, 17:58
Три роки Горбач з Новосадтхою приховували зарплату тещі -матері, Добровольськи від колег 17 тис. Півроку не ходила на роботу до того ще получає пенсію 4 тис.Немає вищої осаіти. 10 років співає одну і ту саму пісню. Ніякого росту іншим дуля під ніс. Таку ж зарплату поставила свому сожителю Горбачу. Гнати в три шиї.
05 Березня 2021, 18:07
<p>Як ви с..і це все знаєте,купили вам рентген і тіштеся,а нє то купіте ви йолупи,а то все звинувачуєте головних лікарів...</p>
05 Березня 2021, 18:13
Тупий Моргун і ще тупіша Величко,які постійно та підставляють РЕДЗІЯ В.С.!!!Чому РЕДЗІЙ В.С.при собі тримає таких тупоголових заступників ? Щоб на їх фоні виглядати розумним ?????
05 Березня 2021, 18:14
потрібно судити!!!!
05 Березня 2021, 18:35
а де апарат УЗД .Закуплений за півмільйона і уже залитий водою.Ото господарник Радзій.
05 Березня 2021, 19:19
Дайте для людей інформацію ,скільки хабарів набрав стоматолог ЛЕОНЕЦЬ і ,МОРГУН,його кореш ! Вони ж обоє тупі ,як валянки ! І Редзій їх покриває, бо сам такий ,тай не думає за розвиток лікарні ! Бардак зробив РЕДЗЙ В.С.!!!!!!
05 Березня 2021, 19:23
Як завжди все через одне місце. Гроші крадуть вже в відкриту. Коли ця гопкомпанія на чолі з Редзієм нажиреться. Люди стільки років чекали на цей апарат, і ось на тобі, і тут не слава Богу...
05 Березня 2021, 20:00
можна подумати Вінська свята? вона права робила дальтонікам які кольорів не розрізняють, машину купила квартиру і тільки сумки тягае кожного дня шампанське коньяки конфети, на справках на джипа заробила
05 Березня 2021, 20:10
Леонець Олександр носить Редзію регулярно хабарі на лапу там жінку з Доросинь скоротили а Леонця оставили відать табличку ділення добре знає.але неї незаконно скоротили а того клоуна оставили ...на коридорі тоі ,,докторішка,, корчиться тобто строїть із себе ,,вєлікого доктора,, немаючи при цьому документів які засвідчуть фах по спеціальності (спеціалізація по стоматології) порушення медичної практики це поперше, подруге купив собі місце, а людину незаконно скоротили, а по третє розвиває на третьому поверсі корупцію, бурчить до людеі і лікарів має ні защо, я хочу щоб цього клоуна покарали згідно чинного законодавства, а Редзія та Моргуна на чолі із Заріцькою взяти на допит, як то так що його оставили за які такі хороші справи??? і бажано викликати 112 телеканал журналістських розслідувань. І покарати згідно чинного законодавства Пробачайте за помилки. Люди підтримайте мене...Дякую
05 Березня 2021, 20:19
Наташка Заріцька це вітряна жінка та розпускниця коханка Редзія но справа в тім що і вона немає культури спілкування як до лікарів так і до оточуючих людей. тоже кава коньяки взятки, там треба мітлою гнати те все кодло бо засеруть лікарню окончатєльно Редзія в першу чергу Моргуна Леонця, Галяна, Заріцьку і ще паро кандидатур цих професорів потрібно в театр і хай там себе знаходять бо для людей та місцевих жителів вже налікували ветеринари вашу мать
05 Березня 2021, 23:10
Ставленики лисої палиці рулять
06 Березня 2021, 00:18
і до чого? <br/>а за вами, п.сергію, ми вже давно слідкуємо. дивіться щоб ровер їхав вправно, бо ж всяке бува..
06 Березня 2021, 16:16
Хто такий п.СЕРГІЙ,якому ви погрожуєте ??
09 Березня 2021, 17:33
Ото розійшлося лікарняне зміїне кодло. Там же всі факти або фейки, кому як ближче, можуть бути відомими лише працівникам лікарні. Я наприклад навіть ніколи не чув про існування лікаря Зарицької в Рожищах, а тут стільки інформації. До цього найбільшими гавномьотами я вважав культуру та Просвіту. ВІдверто слабаки проти медицини
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024