У рожищенському «Дивосвіті» пропонують новинку зі світу творчості – маркери Touch

02 Березня 2021, 09:18
3304

Художні маркери Touch продовжують підкорювати світ творчих людей.

Віднедавна цю новинку можна купити у відділі канцелярії рожищенського магазину «Дивосвіт». Пропонують набори з різною кількістю маркерів, а також поштучно.

Маркери Touch – це не просто фломастери, а високоякісні двосторонні маркери з чорнилом на спиртовій основі. Два кінці маркера зручні для комбінованої роботи: одне перо використовують для замальовування більших ділянок малюнка, інше – для обробки деталей.

Корпус маркерів зроблений зі спеціального пластику, до якого комфортно торкатися. Форма корпусу – ергономічна чотиригранна: не дозволяє маркеру скочуватися, зручно лягає в руку, розроблена для тривалого малювання.

Ковпачки – герметичні, запобігають висиханню чорнила навіть при тривалому зберіганні. Колір маркера показують на ковпачках.

Спиртове чорнило – нетоксичне, безкислотне, не псує папір, швидко висихає і стає водостійкими. Передбачена можливість заправки маркера новим  чорнилом.

 

Палітра маркерів налічує 204 кольори, включаючи безбарвний, який розріджує або змішує кольори. Серед кольорів є багато сірих відтінків, що робить маркери Touch незамінними, наприклад, в архітектурному дизайні.
 
 
 
Також маркери відмінно підійдуть для різних малюнків і скетчів: для пейзажних замальовок, промислового і текстильного дизайну, каліграфії, для створення ілюстрацій і коміксів.
 

Маркерами можна малювати на папері, картоні, дереві, тканині, фотопапері, склу, камені, бетоні, неглазурованій кераміці, пластику та інших поверхнях.



Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024