Волиняни, які змінили постачальника газу, повертаються до «Волиньгаз Збуту»

26 Лютого 2021, 17:16
1592

Функціонування ринку газу в Україні передбачає можливість зміни постачальника блакитного палива. Побутові споживачі газу можуть проаналізувати десятки пропозицій, що їх рекламують газопостачальні компанії, та обрати собі найбільш вигідні.

Цією можливістю скористалося 3%  клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут». Однак щодня інформацією про те, як стати клієнтом компанії, цікавляться нові споживачі газу і ті, які змінили постачальника та хочуть повернутися до «Волиньгаз Збуту».

«Після того, як на зміну державному регулюванню прийшов відкритий ринок газу, незначна частина наших клієнтів перейшла до інших постачальників. Минуло небагато часу, а кілька десятків з них знову повернулися до нас. Є клієнти, які й місяця не користувалися послугами нового постачальника», – розповів директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він зазначив, що серед причин зміни попереднього постачальника клієнти найчастіше відзначають відсутність прямого зв’язку з компанією, фізичних точок доступу та звичних електронних сервісів. Також деякі компанії не забезпечують споживачів друкованими рахунками. Трапляються випадки, коли клієнти невдоволені тим, що новий постачальник надає їх персональні дані третім особам.

Як стати клієнтом ТОВ «Волиньгаз Збут»

Для того, щоб стати клієнтом ТОВ «Волиньгаз Збут» потрібно подати Заяву-приєднання. Це можна зробити кількома способами:

  • особисто у відділеннях ТОВ «Волиньгаз Збут» (адреси тут);
  • за телефоном контакт-центру (0332) 701-704;
  • за допомогою сайту ТОВ «Волиньгаз Збут» ;
  • через Особистий кабінет на оновленому порталі 104.ua.

Скільки часу потрібно для оформлення документів?

  1. Протягом 1-3 робочих днів працівники компанії  перевірять ваші документи.
  2. Укладення договору має завершитись не пізніше, ніж за 20 днів, але, як правило, це відбувається набагато швидше.
  3. Протягом трьох робочих днів після укладення договору вам повідомлять дату, з якої ви стали клієнтом компанії.

Переваги ТОВ «Волиньгаз Збут» перед іншими постачальниками

ТОВ «Волиньгаз Збут» пропонує клієнтам зручні онлайн сервіси, що допомагають споживачам вирішувати «газові» питання. Також компанія має широку мережу представництв та Центрів обслуговування клієнтів, де можна особисто отримати необхідну інформацію у персонального менеджера. Окрім того, для споживачів газу за номером 0332-701-704 працює Кол-центр без вихідних, з 8:00 до 20:00.

Також у Луцьку функціонує дві каси «Волиньгаз Збуту» (вул. Івана Франка, 12 та просп. Волі, 6), де можна сплатити за газ і безпосередньо поспілкуватися з касиром, який повідомить стан вашого рахунку та надасть роз’яснення щодо нарахувань.

ТОВ «Волиньгаз Збут» залишається лідером у сфері газопостачання регіону. Компанія більше п’яти років безперебійно постачає блакитне паливо у понад 250 тисяч домоволодінь.

Читайте також:

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024