У Рожищенській громаді чистити сніг допомагали підприємці та господарі з власною технікою

26 Лютого 2021, 13:33
5063

Спільними зусиллями представників місцевої влади, комунальних служб, підприємців і небайдужих жителів вдалося оперативно організувати роботу з ліквідації снігових заметів та якнайскоріше стабілізувати ситуацію.

Про це пишуть на сайті Рожищенської громади.

У лютому мешканці Рожищенської територіальної громади, як і більшість жителів чи не всієї України, потерпали від хуртовини й снігопаду. Стихія ускладнила рух вулицями населених пунктів громади, паралізувала транспортне сполучення.

«Боротьба з наслідками стихії велася в посиленому режимі працівниками КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», ПЖКГ «Рожище» і «Дубищенське». Добросовісно виконували свої обов’язки підприємства ТОВ «Данко» і філія «Рожищенський райавтодор» ДП «Волинський облавтодор», за якими закріплено обслуговування доріг державного та місцевого значення», – йдеться у повідомленні.

Також на прохання допомогти відгукнулися керівники фермерських господарств, підприємці, активні місцеві жителі, які власною спецтехнікою розчищали вулиці громади від снігу. Ніхто з них не шкодував часу, коштів, техніки, щоб допомогти людям вибратися із заметів.

«Від себе особисто та від мешканців Рожищенської громади щиро вдячний всім, хто долучився до боротьби з наслідками снігопаду. Велике спасибі за небайдужість, активну життєву позицію, безкорисливе прагнення робити добро. Прошу вибачення у жителів громади за тимчасові незручності, надіюся на ваше розуміння ситуації, що склалася», – звертається міський голова Вячеслав Поліщук.

Як розповів Віктор Лук’янчук, староста сіл Переспа, Богушівська Мар’янівка, Забара, Линівка, Малинівка, Мирославка, Трилісці, Тихотин, Бортяхівка, Літогоща, Іванівка, Корсині, Мильськ, Берегове, оперативно над ліквідацією наслідків заметіль спрацювало ТОВ «Данко», за яким закріплені ці населені пункти. Також долучилися до боротьби зі снігом ТзОВ «Вілія», «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», місцеві фермери.

«Дякую керівниці ТОВ «Набуток» Галині Красовській та підприємцю Олександру Давидюку, які безвідмовно допомагали розчищати вулиці. Приємно, що в селі Кобче навіть без будь-яких прохань самостійно прибирав сніг Кобченський свинокомплекс», – розповів очільник сіл Топільне, Дмитрівка, Михайлин і Кобче Дмитро Кисіль.

За словами Лариси Забожчук, очільниці сіл Носачевичі, Вишеньки, Олешковичі, Луків, Крижівка та Незвір, над ліквідацією снігу добре спрацювало ТОВ «Данко», за яким закріплені ці населені пункти. Вагому допомогу в боротьбі зі сніговими заметами надали сільськогосподарські приватні підприємства «Несвіч», «Вишеньки», «Заріччя-агро», а також житель села Крижівка Володимир Артисюк.

Людмила Філіпчук, староста селища Дубище, сіл Рудня, Ольганівка, Валер’янівка та Єлизаветин, вдячна всім, хто відгукнувся на її прохання долучитися до ліквідації наслідків заметіль.

«Плідна співпраця у нас вийшла з підприємцями Святославом Сидорчуком, Валерієм Поліщуком, Сергієм Гаврилюком, Олександром Сенюком, місцевим жителем Миколою Кропивою, з адміністрацією ТДВ «Рожищенський сирзавод», КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», ТОВ «Данко», ПЖКГ «Дубищенське».

Очільниця сіл Рудка-Козинська, Козин, Оленівка та Пожарки Алла Мазелюк вдячна за допомогу в боротьбі зі стихією керівнику СВК «Зоря» Миколі Шпаку, Кобченському свинокомплексу, підприємцям Олександру Семенюку з Рудки-Козинської, Володимиру Татюку, Володимиру Колбачу, Олегу Богайчуку з Пожарок, Святославу Кожану з Оленівки. Центральні дороги чистила фірма-підрядник ТОВ «Данко».

Олександр Сасовський, староста сіл Сокіл, Духче та Навіз, розповів, що в розчищенні доріг від снігу активно допомагали місцеві жителі Віктор Скрипчук, Віктор Козинець, Євген Яцюк, Леонід Чумак, Микола Окуневич, Роман Свіца, Сергій Гончаревич, Іван Ющук.

«Спасибі всім, хто з розумінням віднісся до ситуації, що склалася, та доклав чимало зусиль на боротьбу з наслідками негоди у нашій громаді, не шкодуючи своєї техніки, власного часу і пального», – пишуть на сайті.


Коментарі
26 Лютого 2021, 15:51
Нащо та брехня ДАНКО не чистили а пройихались тильки по селах на швидкости,щоб соляру зекономити!
26 Лютого 2021, 16:11
Бреше Лук'янчук -АЛКОГОЛІК !!Ніхто у нас не чистив ,це не староста ,це лизоблюд і злдодій!!!!
26 Лютого 2021, 16:15
Усім премії та грамотки.
26 Лютого 2021, 16:52
Як це називається? Хвали мене моя губонько. Ну не замилюйте людям очі. Ну досить робити з людей дурнів. Ну всі ж на власні очі бачили, на власних ногах відчули цю "величезну" працю. Всі вже побачили з чого почала влада свою роботу. Гидко читати. А людям, які власними силами робили, що могли-щира подяка.
26 Лютого 2021, 17:10
А сьогодні ще й сонце організували.
26 Лютого 2021, 18:08
Обіцяли ж до п'ятниці справитися
26 Лютого 2021, 18:12
Дякую СОНЦЮ за допомогу людям ,а мер ПОЛІЩУК і його МІЩУК можуть далі пити горілку ,бо це їх основний вид роботи !!!
26 Лютого 2021, 19:57
Лук'янчук це хабарник,старостою його міг призначити тільки гнилий бубочка
26 Лютого 2021, 21:08
Ти також бачив що сьогодні сонце організували? Ходять чутки, що рожищенська міськрада в інтернеті знайшла народний ефективний метод розганяння хмар над містом.
26 Лютого 2021, 22:33
Хоча б не позорились,не писали.Дороги були не чищені .На таку кількість написаних людей,то у нас рай повинен бути.Др Мильська доїзати не можна було,заметень.о.Не робіть з людей дурнів.Дійсно гидко читати.
26 Лютого 2021, 23:17
А найбільше співпрацювали з Богом та матінкою природою яка організувала +8 і сніг за тиждень розтав. Хоча ще не кругом. <br/><br/>За 20 років вперше в Дубищах сніг не розчищали і зовсім не посипали. А ту купку піску яку хіба для котиків насипали в центрі... <br/><br/>Краще нехай пан голова та усі причетні покажуть звіт про використання коштів на боротьбу з негодою.
27 Лютого 2021, 00:38
Крали, крадуть і будуть красти бюджетні гроші, які є грошима платників податків. Лише імбіцили вірять - що ми Цейевропа, а крав і все вкрав - вітя яник.
27 Лютого 2021, 02:16
Вкотре можна переконатись наскільки хитро ви*бані Поліщук і його свита. Обл адміністрація і Луцька міська рада кучу претензій до Данко що на 1500 км доріг в них 17 одиниць техніки і що вони нічого не робили майже і не впорались з роботою. А наші баранчики всім задоволені. <br/>Ну а що ж сніг пішов - є на чому грошики відмити.
27 Лютого 2021, 13:33
Коментар в десятку!!Треба негайно скоротити апарат міської ради ! Чим конкретно займається Лясковський,прикриває всі махінації мера Поліщука ???
27 Лютого 2021, 17:14
Все брехня.Мильськ був не розчищений,Валерянівка,Дубищк,Рудня,Марянівка,Луків хліба не було,не могли довезти.Поліщук ти заср....я
27 Лютого 2021, 18:21
Добре, що Вілія виділила грейдер і він все почистив. А то Бортяхівка і Тихотин були б без автобуса. Лук'янчук нічого не зробив.
01 Березня 2021, 00:10
З тим що м. Рожище чистили згідний!!! А от що ж це за староста така Забощук не кажучи що село відрізане тиждень негодою машина розчищала всього 2 рази за весь період!((( Так вона щей вихваляє що все розчищали!(((
01 Березня 2021, 11:08
Дякуємо керівнику і працівникам ТОВ набуток за хорошу роботу по очищенню снігу.сніг чистили вдень і вночі,дороги в селах були почищені.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024