Євген Клопотенко представив Держпродспоживслужбі нове шкільне меню

25 Лютого 2021, 11:27
Євген Клопотенко 4123
Євген Клопотенко

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, який працював над розробкою нового шкільного меню, наголосив на важливості дотримання санітарних норм в українських школах під час онлайн-наради з Головою Держпродспоживслужби Владиславою Магалецькою та керівниками обласних управлінь.

Про це повідомили на Урядовому порталі.

Наразі нове меню, яке розробляється, повністю відповідає новим стандартам дитячого харчування, які почали діяти цього року та новому Санітарному регламенту.

«Я дуже рада, що в наших школах з’явиться меню здорової дитини. Дуже важливо, щоб наші діти споживали якісну та безпечну їжу», – зазначила Владислава Магалецька.

За словами Голови Держпродспоживслужби, важливо також, щоб їжа була смачною, і в новому меню це враховано.

Саме Держпродспоживслужба як контролюючий орган перевірятиме дотримання вимог нового Санітарного регламенту та стандартів харчування навчальними закладами.

Учасники наради також обговорили, як допомогти українським школам впровадити нові норми для того, щоб їжа була смачною та безпечною для дітей.

Робота з впровадження нових норм шкільного харчування триває за участі фахівців МОН, МОЗ, Мінекономіки і Держпродспоживслужби та за підтримки першої леді України Олени Зеленської.

Коментарі
25 Лютого 2021, 14:07
А як буде у Рожищенських школах по Клопотенко......
25 Лютого 2021, 14:34
Все буде Сталкер!
25 Лютого 2021, 15:48
&amp;quot;Наразі нове меню, яке розробляється, повністю відповідає новим стандартам дитячого харчування, які почали діяти цього року та новому Санітарному регламенту&amp;quot;. То моє меню незаконне? А я так себе рекламую! Меню ж ніхто не читав.<br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/>Наразі нове меню, яке розробляється, повністю відповідає новим стандартам дитячого харчування, які почали діяти цього року та новому Санітарному регламенту, <br/><br/><br/><br/><br/><br/>&amp;quot;
25 Лютого 2021, 15:59
Фонд Сороса також треба залучати до розробки збалансованого меню. У Фонда є прекрасний досвід харчування оленів апельсинами та булочками під час майданів.
26 Лютого 2021, 02:15
А апельсинки у них наколотьіе,ручки так и тянутся!
26 Лютого 2021, 09:21
Апельсинки відповідали санітарному регламенту. Мадам Людмила Янукович мала відхилення. Також відхилення мали рагулі, які повністю були керовані своїми померанчевими вожаками, згідно інструкцій проведення кольорових революцій. Інструкції були розроблені в кращих традиціях Держдепартаменту США. Психологи та аналітики внесли свою частку в посібники по управлінню стадом рагулів цеЙевропейських.
26 Лютого 2021, 16:40
Коли меню в садочках перевірять і змінять? Діти крім хліба з маслом на сніданок нічого не їдять! Молоко для дітей в дефіциті<br/>Зате працівники несуть повні відра з садочку додому для свиней та курей а діти голодні.
26 Лютого 2021, 21:17
А на синьому антимайдані Януковощ нас годував ковбасою і горілкою
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024