Команда з Рожища здобула друге місце на волейбольному турнірі

24 Лютого 2021, 09:15
Фото зі змагань 2813 Джерело: Facebook
Фото зі змагань

У Ківерцівській дитячо-юнацькій спортивній школі традиційно відбувся Кубок міської територіальної громади по волейболу. Змагання організували з нагоди 32 річниці виведення військ з Афганістану і присвячені пам'яті ківерчанина, який загинув під час війни в Афганістані – Олега Денисюка.

Кубок відбувся 21 лютого. Про це повідомляє Ківерцівська міська рада на своїй сторінці у фейсбуці.

Змагання розпочалися зі звучання Гімну України та підняття Державного Прапору України. Право підняти прапор надали представникам команди-чемпіона по волейболу 2020 року села Липне.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять не тільки тих українців, які загинули у Республіці Афганістан та інших гарячих точках нашої планети, але й всіх, хто віддав своє життя за краще майбутнє свого народу уже в наші дні – на Євромайдані та на Сході України.

Учасників турніру привітали міський голова Олександр Ковальчук, голова районної організації ветеранів бойових дій на території інших держав В’ячеславГордіюк, директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Левчук.

У змаганнях брали участь 11 команд. Ківерці представили три команди, Липне та Холоневичі – представили по дві команди, по одній команді – від Суська, Рожища, Цуманя та єдина жіноча команда «Берегиня» з Луцька.








Ківерцівський міський голова теж брав участь у турнірі та грав за команду «Ківерці-міська рада».

Відповідно до жеребкування, команди поділили на три групи, які провели змагання між собою у спортзалах ОЗО ЗЗСО №4, КЕШ і ДЮСШ.

Три волейбольні команди, а саме «Ківерці-ветерани», «Ківерці-міська рада» та «Рожище» вийшли у фінал і змагалися між собою.

Під час гри команд «Рожище» – «Ківерці-міська рада» перемогли волейболісти останньої. У ВК «Рожище» – почесне срібло, а бронза – у ВК «Ківерці-ветерани».

Отож, володарем Кубку стала команда міста Ківерці – «Ківерці-міська рада».

На змаганнях відзначили кращого гравця – Олександр Степанов, гравець команди-переможця. Йому вручили грамоту та кубок.

Переможці та призери отримали грамоти, кубки, призи у вигляді спортивних наколінників та грошові винагороди. Учасникам жіночої команди вручили квіти.

Спонсорами заходу були Ківерцівська міська рада та Цуманська ОТГ.


























Читайте також: У Ківерцівській бібліотеці для дорослих провели літературну вікторину серед школярів

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024