Єпархії православних церков «відхрестились» від бородатого дебошира

12 Липня 2017, 13:10
2129

Прес-служби обох волинських єпархій повідомили про те, що чоловік, який влаштував бійку в центрі Луцька, не є священнослужителем ні УПЦ КП, ні УПЦ.

Нагадаємо, 10 липня, на проспекті Волі нетверезий чоловік завдав тілесних ушкоджень старшому чоловікові, який виявився відомим луцьким фотокореспондентом, - пише Район.Луцьк.

«Поглянувши на обличчя, не пригадую такого серед священнослужителів Київського патріархату. Не віриться взагалі, що він священик», – прокоментував ситуацію голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії Київського Патріархату Віталій Собко.

Те ж саме у телефонній розмові сказав і голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ Валентин Марчук.

Водночас, за останньою інформацією від колег з «Вісника», агресивний чоловік виявився не священиком, а послушником однієї з православних громад області. Тобто, неадекватний молодик, нібито, тільки готується прийняти чернецький сан.

Читайте також: У Луцьку п’яний священик побив пенсіонера-рожищенцяУ дідуся, якого побив священик, сьогодні був День народження. ПОДРОБИЦІ та «Отак мене охрестили у мій День народження», - каже побитий священиком чоловік.

 
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024