Оштрафували чоловіка, який у центрі Рожища в'їхав у «швидку»

19 Лютого 2021, 15:39
Аварія 19 січня. 5658
Аварія 19 січня.

Рожищенський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали, які надійшли від відділу поліцейської діяльності № 1 (міста Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який спричинив аварію у центрі Рожища.

Про це йдеться у постанові суду від 16 лютого. 

Чоловік 19 січня о 12:20, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, в місті Рожище по вулиці Незалежності при зустрічному роз'їзді не надав переваги в русі автомобілю Peugeot Boxer з проблисковим синім маячком, внаслідок чого скоїв з ним зіткнення.

При цьому вказаний транспортний засіб допустив зіткнення з автомобілем марки Volkswagen-Transporter. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

В судовому засіданні водій вину у вчиненні правопорушення визнав. Пояснив, що їхав по своїй смузі дороги. Назустріч йому рухався автомобіль швидкої допомоги, оскільки праворуч дороги були припарковані автомобілі, він не мав змоги з'їхати правіше і почав гальмувати, однак дорога була слизькою, тож скоїв зіткнення з автомобілем швидкої допомоги.

Потерпілий в судовому засіданні пояснив, що керував автомобілем Peugeot Boxer з увімкненими синіми проблисковими маячками. За 80 метрів він побачив автомобіль Volkswagen Golf, який повільно рухався йому на зустріч, він почав гальмувати, однак уникнути зіткнення не вдалося, оскільки дорога була слизькою.

Ще один потерпілий в судовому засіданні пояснив, що його автомобіль Volkswagen-Transporter був припаркований на вулиці Незалежності. Сівши в автомобіль та закривши двері, він відчув удар у лівий бік автомобіля. Він побачив зіткнення автомобілів Volkswagen Golf та Peugeot Boxer, якого від удару відкинуло в бік.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, та накласти на нього штраф в розмірі 340 гривень. Також він має заплатити в дохід держави 454 гривні судового збору.

Коментарі
19 Лютого 2021, 19:38
В першу чергу треба штрафувати міську раду за неналежний стан дороги в центрі міста.
19 Лютого 2021, 21:09
Хто сьогодні проїжджав переїзд і в сторону Копачівки, які там намерзлі глиби, де дорожні служби, чому не посипано добре і був би сухий асвальт. Якщо в центрі більш менш, то там і до біди не далеко.
20 Лютого 2021, 12:52
В чора бачив якмер ідучи до службового авто через кочегури впав, думаю він теж розуміє що десь профілонив і тепер плоди пожинає.
20 Лютого 2021, 17:12
Чоловіче, можливо ти бачив не всю картину маленької неприємності, яка спіткала Славіка Анатолійович. Маю підозру, що це не кочегури, а Нога Кремля стала причиною зміни траєкторії руху мера міста Рожище. Московити вже не вперше ставлять підніжки українцям. Ганьба московській Нозі Кремля! Стоп підніжкам Кремля! Слава рожищенським активістам!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром