Чорнобривців насіяли... рожищенські підприємці

06 Липня 2017, 12:36
3873

Рожищанка закликає підприємців і керівників посадити квіти біля своїх торгових точок та установ. 

В редакцію Район.Рожище надійшов лист від читачки Марії, яка пише: 

«Хочу звернути увагу громадськості на проблему, яка вже не перший рік існує в нашому місці – занедбані квітники поблизу магазинів, банків, державних установ. Раніше Рожище радувало око своїм різнобарв'ям квітів, а працівники згаданих закладів, вважали за свій обов'язок прибрати та засадити квітами прилеглу територію. Навіть змагалися у кого гарніша клумба. А що сталося з людьми сьогодні?

Невже так важко прибрати той клаптик клумби біля свого носа? Всі чекають з моря погоди та тільки й нарікають на владу, сусідів, чи ще когось. А насправді те, що ми живемо в смітті - це наша заслуга, наша недбалість, нехазяйновитість. Хочеться звернутися до підприємців, керівників установ та організацій міста!

Дорогі  мої земляки, невже вам приємно щодня приходити на роботу і бачити ті бур'яни, занедбані роками клумби? Упорядкуйте їх, прошу вас! Я не кажу насаджувати дорогих квітів, але навіть висіяна та доглянута трава - це вже успіх! Ваш успіх! Бо кожен, хто йтиме повз, безумовно, скаже, чи подумає добре про вас...», - йдеться в листі.

Таки справді, не всі магазини, банки, чи інші установи, можуть похизуватися квітучими клумбами. Хоча є й такі, які радують око рожищан. Для прикладу, магазин дитячого одягу «Барвінок» та піцерія «Авеліно». Працівники цих торгових точок не тільки посадили квіти, а й самі їх доглядають з ранньої весни й до пізньої осені. Є з кого брати приклад!





 

 

Коментарі
06 Липня 2017, 15:42
Антонюку ніколи сіяти чорнобривці - бурштинівку і інший самокльоп штовхає))
06 Липня 2017, 16:14
А навіщо їм дбати про людей? Вони на людях гроші заробляють і потім їх в єгиптах витрачають, їм тут краса ні до чого. А піцерія - молодці не тільки в цьому плані, це єдиний заклад в Рожищі, куди не сором завести гостей або друзів.
06 Липня 2017, 16:24
Можливо потрібнощоб єдине рішення прийняла міська рада.Є біля підприємства квітник,упорядкуйте,не хочете платіть штраф
06 Липня 2017, 16:35
Хороше рішення було б. І головне не зупинятися - треба фоткати усі такі "квітники" в місті. Може кому соромно стане і сам зрозуміє, що треба мінятися!
06 Липня 2017, 18:00
Заздріть мовчки. Вони на людях заробляють і платять податки для того, щоб міська рада впорядковувала клумби, ... а ви на чому заробляєте? не на людях? на інопланетянах? На рахунок рожищенської піцерії - зажралися і ціни у них на голову вище ніж в Копачівці та Луцьку ...
06 Липня 2017, 18:11
А чому цим не займається комунальна служба?
06 Липня 2017, 18:19
З нашого маленького мыстечка можна зробити ляльку, але люди самі цього не хочуть! Ви, що упаковку насіння чорнобривців куплять воно ж коштує цілий статок, а не 4 гривні!
06 Липня 2017, 18:24
А не вже не можно зробити і для себе, і для людей приємне, навіщо шукати крайніх, комунальників, міську владу просто для себе вийди і зроби красу ніхто не каже посадити рідкісні якісь квіти, а це ж прості чорнобривці!!!
06 Липня 2017, 18:44
Та задрали ви вже з тими податками, вивчили одну заїжджану фразу. Ти людина чи ти хто? Тобі що впадло зробити одну річ приємну? небісь і підважуєш і фігню покупцеві пхаєш, а зробити щось для міста не можеш. Що хіба раніше люди податків не платили? А біля кожного магазину красота була! Ти чудо горохове на суботник виходило навесні?
06 Липня 2017, 18:47
Я простий чоловік, теж плачу податки, але на суботнику був, і вважаю, що тільки з думками, що маємо спільно впорядковувати місто в якому живемо, тоді буде толк. Але читаючи коментарі, думаю толку не буде і Європа не поможе. Шкода, бо ці ж, що тут так говорять про податки, мабуть їздять за кордон, тішаться красою їхніх міст, а приїдуть сюди і лузають насіння на бруків розказуючи, як ми погано живемо. Прикро.
06 Липня 2017, 22:15
Так, я людина і тому стараюсь нікого не ображати і не звинувачувати та вигадувати небелиці "небісь і підважуєш і фігню покупцеві пхаєш" - кожен судить по собі. Сплачую податки немалі та і відношення до даних магазині не маю. Вибачте, але ви як баба базарна одноразово напевне вийшли на суботник і записали себе до лику св'ятих. Ображаючі когось думаєте ви стаєте кращою?
06 Липня 2017, 22:18
Толку не буде, якщо від державних установ не добиватись виконання їхніх прямих обов'язків. Виходить, що ми самі дорогу латаємо, клумби прибираємо, ... а куди йдуть наші гроші? і для чого тоді держава?
07 Липня 2017, 00:42
Меру намалювати на ваші бур,яни.Але й підприємці могли б хоча сполоти ті бур.яни біля своїх магазинів.
07 Липня 2017, 02:33
Цікаво чи мер зі своїми підлеглими доглядає клумби біля міської ради?чи хто це робить? То й нехай доглядають хоча б центр міста.
07 Липня 2017, 02:51
Так, мер має люки стерегти, клумби полоти, дороги латати, а ще Озденіж втримати в районі.... бо ви податки платите!!!! А ви, як з особистою гігієною самі ради даєте, чи мер має і в цьому послабити? До речі, ви будете здивовані, але податки платять всі без виключення, навіть найменші, коли купують карамельку, бо в її вартості вже закладений податок. (Трохи примітивний приклад, але для "вищеозвавшихся" платників - норм)
07 Липня 2017, 09:17
Я вас здивую, але клумби біля міської ради і біля пошти, упорядковували, пересаджували, скопували ПРАЦІВНИКИ МІСЬКОЇ РАДИ та МЕР. Встидно ось тут такий срач розводити за всього-навсього маленький клаптик квітника. Та візьміть хоч косу, просту, та скосіть. Невже ви кожного дня ходите і вас це не зачіпає. Невже не приємно, коли біля тебе прибрано? Шукаєте крайніх, ображаєте, звинувачуєте... Ну це так по-українськи.
07 Липня 2017, 12:24
Ось у нас виходить як завжди - за влада зробить. Влада у нас дуже погана, ламає тільки встановлені дитячі майданчики, напльовує на зупинках, викидає недопалки де бачить, дістала вже та влада, що скидає сміття в лісах. А ми всі хороші - ми платимо податки і цього досить. Поки у нас буде така свідомість, не буде толку ніякого.
07 Липня 2017, 13:52
Шановна дописувач Марія от ви і підкинули людям нову тему щоб посратись, і до чого тут міська рада це від самих людей залежить
07 Липня 2017, 15:55
підторговую на базарі квітами щоб вижити можу при потребі посіяти більше чорнобривців айстр та інших квітів і поділитись для озеленення нашого міста
08 Липня 2017, 01:43
Все правильно мер не повинен клумби полоти і люки стерегти. Не для цього ми його обирали. Але не вірю, що ніяк не можна повпливати на таких недобросовісних підприємців і причому цілком законним способом. Наприклад, де бур'яни замість клумб елементарно навіть на сайті Рожищ розмістити списочок підприємців- засранців. Хоч таким способом))) і є ще куча інших
08 Липня 2017, 03:12
НАЙГІРШИЙ СРАЧ БІЛЯ АНТОНЮКА(ЕВЕЛІНА) І ДИРИНА(пломбір-*дитяче кафе*) Меру викликати іх і обговорити хто має піклуватися про чистоту біля іх закладів. стежку до будинку дирин перекопав, мав зробити а в дощ <br/>там не пройти тепер, після вихідних сплошні бички і бутилки, жах(((((
08 Липня 2017, 10:30
Якийсь комунізм ходити на суботники клумби сіяти та нічого такого той підприємець не повинен робити для того є спеціальні люди а якщо в держави немає фінансування то напевно потрібно закрити якесь непотрбне управління наприклад сількгосп чи навіть школу де 7 учнів 12 вчителів і зразу з 500000 появиться скільки чьорнобривців насіяти можна .
08 Липня 2017, 11:14
Що ти несеш, безграмотне? Ти хоч крапки постав! Та ти з своїм &quot;не комунізмом&quot; скоро срати будеш собі й сусідам під ніс! Чотири двірника тобі ще сіяти й полоти мають? Та ви люди схаменіться, з такими думками нам світить дорога в нікуди. Бридко, що є такі люди в Рожищі, які, щоб взяти косу і покосити, сидить і пише коментарі, бо бачте - він платник податку. Гидко, соромно. От такі ви &quot;люди&quot;.
08 Липня 2017, 18:04
Район Рожище, а ви висміюйте а матеріалах тих підприємців, які не можуть навести лад біля свої магазинів. В Європі це абсолютно нормальна практика, що магазини окульткрюють території , близькі до них. Подорожуючи італією , бачила наприклад фонтани , скульптури , на яких підписано : &quot;подарунок місту від такого-то підприємства чи від такої то фабрики&quot;. А у нас не можуть у себе ж під вікнами вирвати бур'ян, невже ц самим не приємніше було б іти на роботу повз квітучі клумби , а не повз буряни?
08 Липня 2017, 19:50
Ви спочатку подивіться що робиться у вас під носом. В підїздах понасирають, понасцикають, зайти гидко.
10 Липня 2017, 16:41
У мене приватний будинок і я прибираю і біля будинку, і за будинком і напроти будинка і буряни кршу і папірці збираю від сигарет і цукерок, хоч то вже не моя територія, а в людей, які живуть в квартирах, таке поняття, що під'їзд то вже їх не стосується, в них є чотири стіни квартири і балкон і все, а решту за влада зробить, хай жек зробить, єай ще хтось зробить. Не хочете , щоб гадили в під'їзді, скиньтеся на кодовані двері і будуть в під'їзд заходити тільки мешканці. Я теж плачу податки, з моєї зарплати держава вираховує огого скільки податків, але ніхто мені не прийде прибирати біля хати, а ті хто на поверсі, ждуть що хтось за них зробить.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024