У селі Навіз рятувальники перевірили дім для літніх людей

03 Лютого 2021, 10:22
4329

Для запобігання загибелі людей на пожежах, відповідно до доручення прем’єр-міністра України, рятувальники провели перевірку стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рожищенського району.

Захід влаштували 2 лютого у селі Навіз, де розміщене відділення. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

Йшлося про забезпечення пожежної та техногенної безпеки у закладі. Рятувальники звертали увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, обладнання приміщень автоматичною пожежною сигналізацією, розміщення на видимих місцях планів евакуацій, проходження персоналом інструктажів з питань пожежної безпеки, утримання в належному стані евакуаційних шляхів і виходів.

Також фахівці провели інструктаж серед персоналу об’єкту щодо основних правил використання первинних засобів пожежогасіння та першочергових дій у разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації.

До слова, 21 січня у Харкові загорівся нелегальний будинок для літніх людей. Внаслідок пожежі загинуло 16 людей. Під час пожежі люди не могли врятуватися через решітки на вікнах, тому задихнулися від диму. Також у будинку не знайшли жодного вогнегасника.





Коментарі
03 Лютого 2021, 21:31
В нас завжди має статись якась трагедія, щоб ті, в чиї повсякденні обов'язки і так входитять відповідні функції, підняли свої сраки і почали щось робити. Ну і звичайно важливо почати з хуторів, саме там процвітає халатність, беззаконня і корупція.
03 Лютого 2021, 22:23
далі буде перевірка гіпермаркетів (після пожежі в ЕПІЦЕНТРІ в м.Первомайську)
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024