Помер Степан Наконечний - легенда волинського футболу

03 Липня 2017, 10:13
8273

У ніч з неділі на понеділок, 3 липня, помер відомий футболіст, легенда волинського футболу та просто хороший тренер та чоловік - Степан Федорович НАКОНЕЧНИЙ. 

Нагадаємо, Степан Наконечний останні роки свого життя, присвятив тренуванню юнацької команди в Рожищенській ДЮСШ.

Щиро переймався невдачами своїх підопічних та радів, коли з його подачі народжувалися нові футболісти. 

За свої молоді роки гідно представляв Волинь на найбільших футбольних полях як України, так і за кордоном: гравець збірної держави, перший волинянин-чемпіон України у складі збірної Києва. В роки юності – перший бомбардир «Волині». Степан Наконечний грав за «Динамо» (Брест), СКА (Мінськ), «Спартак» (Андижан), «Ростсільмаш» (Ростов-на-Дону).

Коли через травму ноги йому заборонили виходити на футбольне поле, поставив перед собою ціль – присвятити себе тренуванню дітей. Він не прийняв пропозиції тренувати молоде покоління в інших містах, а повернувся в рідне Рожище, бо прагнув передати свою любов до футболу дітям із малої батьківщини.

Напевно, більш відданішої футболу людини на теренах нашого району годі й шукати. А сьогодні його не стало, рожищенська земля втратила чудову людину, майстра своєї справи...

Редакція Район.Рожище, вихованці, рожищани висловлюють щире співчуття родині померлого. Пішла з життя найдорожча та найрідніша для Вас людина. Неймовірно тяжко пережити таку втрату кожному. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Вічна йому пам’ять, і нехай земля буде пухом.

Про те, коли відбудеться похорон, повідомимо згодом.

Більше про Степана Федоровича читайте у матеріалі «Легенда волинського футболу - рожищанин Степан Наконечний».

Коментарі
03 Липня 2017, 13:34
Він був фанатом футболу. Хай спочиває з миром.
03 Липня 2017, 15:36
Співчуття сім*і і близьким людям
03 Липня 2017, 18:43
Хороша,чуйна.справедлива була людина. Фанат футбола ,класний ТРЕНЕР.Нехай земля буде пухом.Хай спочиває з миром.
03 Липня 2017, 19:22
а чому б не згадати нашого з великої букви Лікаря Дмитра Сергійовича Нікуліна дійсно золоті руки і серце Царство Йому Небесне
03 Липня 2017, 19:40
Дуже шкода, шановні читачі, що про такі втрати ви повідомляєте нас занадто пізно! Зрозумійте, що ми не можемо без вашої участі знати про все. Світла пам'ять Дмитру Сергійовичу! Прикро, що не змогли бути на його похороні, що не повідомили інших читачів про втрату хорошої людини. Ми чи не змалку знаємо всіх і кожному з нас болить, коли відходять у Вічність люди, з якими торували разом рожищенські стежки. Вкотре просимо всіх читачів - допомагайте нам писати історію нашого району. Адже це наш рідний край і всі ми його творці!
03 Липня 2017, 21:19
а ви напишіть про нього і люди помянуть і згадають добрим словом мабуть є такі що завдячують йому життям
04 Липня 2017, 01:48
Це перший тренер .Земля йому пухом.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром