2 липня: гортаючи рожищенський календар

02 Липня 2017, 07:25
2417

2 липня на ювілейну сходинку свого життя ступила методист РД «Просвіта», тендітна жіночка, знавець культури та історії, керівник любительського об'єднання «Ренесанс» – Марія Поліщук (на фото з чоловіком). 

Також сьогодні ювілей у провідного інженера комп'ютерних систем у Центральна бібліотечна система – Павла Юзвяка!

1
Павло Юзвяк
Павло Юзвяк

Від щирого серця бажаємо ювілярам здійснення найпотаємніших задумів, щастя великого, тепла, здоров’я. Нехай мир і благополуччя завжди будуть у рідній хаті, а зорі радості сиплються яскравим зорепадом на життєвій дорозі, завжди поруч будуть друзі та близькі серцю люди. 

Бажаємо щастя й достатку, в житті лиш злагоди й порядку, щоб ніколи не хворіли і душею не старіли, щоб у праці все горіло, а в кишені шелестіло.

Також цього дня День народження святкує водій зі стажем, багаторічний працівник Рожищенської міської ради – ПАТЮК Микола Миколайович. Бажаємо імениннику міцного здоров'я, радості від дітей та внуків та щасливого довгого життя!

ПАТЮК Микола Миколайович
ПАТЮК Микола Миколайович

День Ангела святкують:  Зосима, Іван.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій. 

2 липня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Апостола Юди, брата Господнього; Святителя Іоанна, Шанхайського і Сан-Франциського Чудотворця; Святителя Іова; Собор преподобних отців Псково-Печерських.

Погода: Сьогодні очікується плюс 20—17 °C, зливовий дощ, свіжий вітер. 

Народний прогноз погоди: 2 липня відзначається день пам'яті мученика Зосими. У народі Зосима вважається заступником бджіл. З цього часу бджоли починають заносити мед, заливати соти. Оскільки день присвячений цим працелюбним комахам, то й погоду наші пращури визначали по їх поведінці.

Так ось: коли бджоли швидко летять до своїх вуликів, то скоро буде дощ; стають злішими, частіше жалять - перед засухою; сидять на стінках вулика - до сильної спеки.

Коментарі
02 Липня 2017, 11:10
Вітаюююююююююююююю))
03 Липня 2017, 00:11
пишуть про все а чому б не згадати добрим словом Лікаря з великої букви Нікуліна Дмитра Сергійовича дуже хороша людина була Царство Йому Небесне
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024