Відома письменниця поділилася своїми враженнями про рожищенську бібліотеку

30 Червня 2017, 11:00
1945

27 червня до Рожищенської бібліотеки для дітей приїжджали дві талановиті письменниці: всіма любима Дара Корній і молода, проте успішна Ярина Каторож.

Після літературних зустрічей в рамках туру «Книжкові мандри Волинню» Дара Корній написала в себе на сторінці у Facebook враження від презентацій, які здійснили в той день дві письменниці.  

Пропонуємо вам прочитати теплі відгуки, які написала мольфара українського слова про нашу місцеву бібліотеку в соціальній мережі.

«І був вечір, і був ранок день другий» і почався день другий з прекрасної зустрічі в улюбленій Рожищенській бібліотеці для дітей. Я вже вдруге тут. Й інтуїтивно відчуваю теплу приязнь до читачів, які приходять на зустрічі. Тому що вони завжди щирі, у них немає для тебе ані дулі в кишені, ані каменя за пазухою.

А читальник Ваня просто зробив мій день. Окрім ста запитань, які він беззупинно продукував і на які ми ледве встигали відповідати, потішив нас ось такою приємністю: поки ми з Яриною роздавали автографи, він встиг збігати додому, «позбирати» гроші з батьків та дідусів-бабусів, повернутися і купити наші книжки.

А ще із Рожища я привезла чарівну розповідь-бувальщину про рудого кота-домовика, ще одну назву північного вітру, якої поки немає в моїй енциклопедії духів, прекрасні враження від завжди креативних бібліотекарів (куточок для найменших заворожує і хочеться там залишитися) і багато-багато позитиву та впевненості – ми сюди ще не раз повернемося».
















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024