Взяли мене в коло: у Рожищі агресивні собаки напали на жінку

26 Січня 2021, 12:17
6486

У Рожищі люди продовжують потерпати від агресивних собак на вулицях міста.

Неприємну ситуацію 26 січня описала Іванна Жура у спільноті «Нетипове Рожище».

Зграя собак напала на жінку по дорозі на роботу.

«Взяли мене в коло, і я не могла ніяк себе захистити, дякуючи Богу, поруч ішов чоловік, який почав кидати в них сніжками, на що собаки поводились дуже агресивно, але все-таки відбігли. Скажіть, будь ласка, якби не було цього чоловіка, які наслідки могли бути?! Поруч людей більш не було!» – розповідає жінка.

Вона дивується, що попри розголос у медіа, ситуацію досі не вирішили. 

«Куди далі звертатися, щоб на цю проблему нарешті звернули увагу?! Це питання піднімалося на рівні медіа, і що!? Результатів нуль! Багатьох людей ці собаки вже покусали, то, що ще має статися, щоб на цю проблему звернули увагу!?» – риторично запитує жінка.

Читайте також: У Рожищі собаки покусали людей

Коментарі
26 Січня 2021, 14:45
Коли бубочку за *ця вкусять тоді буде зрушення
26 Січня 2021, 14:53
Пару корейців поселити і проблема вирішиться
26 Січня 2021, 15:15
Шановний пане мер, це вже не смішно. Наведіть лад у місті з цими собаками, а якщо знайдуться розумні зоозахисники , то нехай заберуть їх собі додому. Може ще скажете, що й ця жінка їх дразнила. Викликати ТСН
26 Січня 2021, 15:16
Думка правильна !! Але мер ПОЛІЩУК за людей,собак,за бардак із снігом на вулицях не думає !!! Він посилено готується до завтрашньої сесії,як би собі і своєму роздутому штату ще більше грошей вкрасти у громади !!Йдіть завтра на сесію,багато цікавого побачите і почуєте !!!!
26 Січня 2021, 15:17
В твоєму коментарі видно, що ти справжній знавець та господар. Вношу пропозицію обрати тебе міським депутатом, учасником виконавчої ради, заступником Вячеслава Поліщука з подальшим правом виконання обов'язків очільника ОТГ Рожище. Також хочу зауважити деяким рожищанам, які вигулюють своїх домашніх улюбленців біля чужих заборів: будуть песики какати під чужими приватними домогосподарствами - приклею те гівно вам на капот автомобіля.
26 Січня 2021, 16:11
А ще треба заставити прибрати ту псарню, яку розвів біля міського кладовища, до речі, біля центрального входу Ігор Дембіцький зі своєю дружиною. Там їхні собаки, від яких вони відхрещуються, вже не одного велосипедиста покусали. Або хай посадять на цеп, або для охорони свого майна камери відеоспостереження встановлять. А там біля їх вагончика ціла зграя дуже агресивних псів, яких ця сімейка Дембіцьких справно годує. А ці собацюри кидаються безпричинно на людей, особливо на велосипедах, які приїжджають прибрати могили рідних. Ганьба та й годі. А ніби ж розумні люди. Отак у нас все, а до біди один крок. Невже не можна хоча б бесіду профілактичну провести відповідним структурам?
26 Січня 2021, 17:26
А чиї ці собаки? Хіба не люди їх викинули ще цуценятами, мов непотріб? А ви жіночко не пробували хоча б раз покормити цих тварин,і тоді вони будуть до вас бігти і хвостиком виляти.
26 Січня 2021, 17:39
Ну, наскільки зрозуміло з допису, то якби не сторонній перехожий, то жіночка якраз і погодувала б "хвостиковиляючих" песиків. Правда своїм тілом, чого і Вам бажаю і поменше Вам сторонніх перехожих в той момент.
26 Січня 2021, 17:51
Тільки тупі дибіли влюдській подобі перекладають провину на тварин!Ви ж самі не даєте їм ради і виносите в центр міста і на ринок!Тримаєш тварину дивись за нею дай укол таблетку щоб не плодилось не пускай на вулиці міста з двора що так важко?Ненавижу таких безвідповідальних істот
26 Січня 2021, 18:11
Саме тому потрібен облік тварин і скаженні штрафи за не дотримання правил утримування. Коли нерадивий "собаколюб" змушений буде продати свою нирку, щоб заплатити штраф, бо, скажімо, в минулому році у нього був один пес, а в цьому нема, або два, без декларування смерті чи народжуванності, то тоді і "думавка включиться". А поки наше суспільство гірше тих псів собачиться і шукає винних скрізь, крім в себе вдома, то так і буде. Наразі відстріл єдине, що реально поможе, але ж ми еуропейці, правда з "невитертими сраками".
26 Січня 2021, 19:18
Ви абсолютно праві.Самі підкидають собаченят і котенят по базарах,а потім плачуть
27 Січня 2021, 00:29
Хто викидає собаченят? Ви що, уявляєте, ніби місто масово, від мала до старшого беруть, заводять собаку, щоб викинути? <br/>Це роблять окремі люди, а інші страждають від цього. І вони в цьому не винні.
27 Січня 2021, 12:23
Обов'язково розкажіть це псам, які будуть Вас шматувати. Вон враз стануть культурними і проповідувати підуть.
27 Січня 2021, 16:06
Можливо вуличні песики бачили передачу &amp;quot;60 минут&amp;quot;(рос) Ольги Скабєєвої, і тепер вірять в русскій мір, царя путіна та проявляють агресію до цейевропейців. Необхідно, щоб національно-свідомі громадяни встановили таблички з написом &amp;quot;Україна це Йевропа&amp;quot; в місцях масового скупчення вуличних песиків. Доречі, якщо якесь малахольне важає, що агресивних собак не існує, то це такий же брєд, як і слова владіміра *уйло, що &amp;quot;іх там нєт&amp;quot;.
27 Січня 2021, 17:07
Скоротити половину чиновників в міськраді, а на заощаджені кошти зробити притулок для бродячих тварин.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024