Відбудеться позачергова сесія Рожищенської міської ради

25 Січня 2021, 14:25
3697

У середу, 27 січня, відбудеться пленарне засідання четвертої позачергової сесії міської ради восьмого скликання.

Відповідне розпорядження підписав Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, йдеться на сайті Рожищенської громади.

Сесія розпочнеться об 11:00 в залі засідань міської ради за адресою: місто Рожище, вулиця Грушевського, 12.

На розгляд депутатів виносять такі питання:

  1. Про порядок денний четвертої позачергової сесії міської ради восьмого скликання.
  2. Про депутатські запити і звернення.
  3. Про затвердження Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на території Рожищенської територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 № 1/8 «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів».
  5. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 3/17 «Про бюджет Рожищенської територіальної громади на 2021 рік».
  6. Про затвердження Положення про преміювання та матеріальне стимулювання працівників фінансового відділу Рожищенської міської ради.
  7. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» у новій редакції.
  8. Про прийняття об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Луцького району Волинської області у комунальну власність Рожищенської територіальної громади.
  9. Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рожищенської міської ради.
  10. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Рожищенською міською радою.
  11. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Рожищенської міської ради.
  12. Про звернення депутатів Рожищенської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо збільшення видатків у Державному бюджеті України на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.
  13. Про надання дозволів на розроблення детальних планів території.
  14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність.
  15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), передачу земельної ділянки у власність власнику земельної частки (паю).
  16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу земельних ділянок у власність.
  17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання земельних ділянок в оренду.
  18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зміни цільового призначення земельної ділянки.
  19. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  20. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Рожищенської міської ради.
  21. Про поновлення дії договору оренди земельної ділянки гр. Полячук Г.В. в м. Рожище.
  22. Про надання в оренду земельної ділянки гр. Стасюку О. М. в м. Рожище.
  23. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 № 1/20 «Про утворення виконавчого комітету Рожищенської міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  24. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Рожищенської міської ради.
  25. Про затвердження плану роботи Рожищенської міської ради на І півріччя 2021 року.
  26. Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.
  27. Різне.
Коментарі
25 Січня 2021, 17:34
Про внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 № 1/8 «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів».
25 Січня 2021, 18:01
Читай проекти рішень на сайті.<br/>Олександр Валентинович не в штаті міської ради, це чисто технічний формальний момент.
25 Січня 2021, 18:15
Про матеріальне стимулювання працівників фінансового відділу. Я ще не пам'ятаю такого шабашу і дерібану. Ото нас чекає світле майбутнє. Ні на що грошей нема, а на премії є. АБСУРД. Ще ніхто ніх...я не зробив, а премії касують правильно. Але як писали раніше поступило 400 тис. То їх бігом треба спіз...ть.
25 Січня 2021, 18:30
А якого х..., тобто милого ви всі тут кіпішуєте? Що вибрали, те й маєте. Це я і про мера безальтернативного, і про депутатів-палицюків. Вони ж по іншому не вміють. Але це як із клоуном - спочатку 73%, а потім - хто його вибрав? Так що, як кажуть &amp;quot;хулі зєркало вініть, коль рожа крівая&amp;quot;.
25 Січня 2021, 18:53
підніміть питання собачих зграй в центрі міста вже діти пішли в школу батьки хвилюються
25 Січня 2021, 19:01
І наші діти, і ті собаки. Сьогодні біля самої міської ради зграя собак кидалася на дитину. Ніхто не бачив-посади ділять, не до того. От як станеться лихо- тоді вже може хтось заворушиться. Де ті ярі прихильники безпритульних? Виходьте на вулиці міста, патрулюйте, оберігайте бідних твариною, які лякають малих діточок. Не всі батьки мають змогу проводжали зі школи додому, є такі, що на роботах, не мають можливості.
25 Січня 2021, 19:17
присипити тих собак треба це єдиний вихід а кому шкода собак більше ніж наших дітей то нехай вдома організує собачий притулок
25 Січня 2021, 19:21
Народ не кіпішуйте ,сніг не чистили- розтанув ,і собаки поздихають, ті премії їм ще поперек горла стануть.
25 Січня 2021, 19:59
Поліція вранці не повинна пускати на роботу мера ПОЛІЩУКА ,ЛЯСКОВСЬКОГО та ЇХ СРАКОЛИЗІВ ,Перевірити на Д РАГЕРІ і як п'яних не допускати до Роботи !!!ЦІ чудо- керівники ще не вийшли із ЗАПОЮ !!!!!!!!!!
25 Січня 2021, 22:08
Ше цим недодепутатам помичникив треба!!!, це вже вообще охринеть!!! це ж треба ПОЛИЩУКУ скотиняци таке придумати!!!
25 Січня 2021, 23:24
Що зроблять для районної медицини депутати-ЛЕДАРІ-лікарі : сімейник КМЕТЮК та стоматолог КОВАЛЬЧУК ?? Чи як завжди ці двоє будуть робити під себе і для себе !!!!!!
26 Січня 2021, 01:57
Дерибан бюджету,земельки і працевлаштування своїх. Бубочка не міняється.Йому головне лису палицю вчасно відполірувати,а на решту по- барабану.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024