В останні дні січня відбудуться змагання з футзалу

22 Січня 2021, 13:00
Футзал / Фото ілюстративне 2467
Футзал / Фото ілюстративне

Поки смарагдові поля покриті снігом і відпочивають до весни,гра мільйонів перебралась в зали.

В одному з таких, під назвою «АренаСпорт» в Луцьку, вирують змагання Чемпіонату Волині з футзалу аж у семи лігах. Про це повідомили у місцевій Федерації футболу.  

В найнижчій за рейтингом, 5-ій Лізі виступає «Кременець» – один з чотирьох представників Рожищенщини в турнірах. Провівши шість матчів, кременчуки по два рази виграли, програли і зіграли внічию та перебувають всередині таблиці. Точно такі ж самі показники і в «Духча», яке виступає в Першій Лізі. Команда перебуває на 5-му місці і за три тури до закінчення першої частини змагань, зберігає шанси фінішувати у вісімці, що дозволить вийти у плей-оф і поборотися за перемогу в лізі.

У Вищій Лізі виступають «Топільне» і «Торпедо» – ще дві команди, які брали участь у футбольній першості району. Після шести турів обидва клуби мають по 12 очок і розділяють четверту і третю сходинку,відповідно. Лідирує «Респект» з 16 балами, на другому з 15-ма йде «Агромат».

Після колового етапу у 9 турів визначать чемпіона і призерів Регулярного етапу змагань. Але головним досягненням, згідно формату змагань, є звання Абсолютного чемпіона Волині, яке розіграють перші вісім команд з десяти учасників, у плей-оф другого етапу змагань. На тополян ще чекають зустрічі з «Енергопроф»,«Респект» і «Агромат». 

«Торпедо» ж зіграє проти «Неріс-Авангард», «ВП Автошкола» і «Респект». Поновлення матчів заплановано на останні вихідні січня.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024