Як у Рудці-Козинській День молоді святкували

27 Червня 2017, 07:30
3936

В останню неділю червня у Рудці-Козинській гарно відзначали День молоді.

Чудово, коли у людей є можливість зібратись разом для відпочинку,тим більше, змістовного. Така нагода випала не лише руденській молоді, а й старшому поколінню, що не могло не радувати.

Місцевий Будинок культури вкотре ожив: звучали чудові пісні, запальна музика,жарти, цікаві конкурси. Діток теж не оминула забава: танці, забави, малюнки на асфальті на патріотичну тематику.


Родзинкою вечора став перегляд фільму українського режисера Тараса Химича - «Жива». Для наших людей таке дійство було вперше, тому всім надзвичайно сподобалось – ніби в невеликому кінотеатрі, та ще й під відкритим небом.

1

Дякуємо Рожищенському центру РЦСССДМ,його директору - Олегу Шварцкопу і фахівцю – Олександру Дубровському, за сприяння яких відбувся даний захід, які особисто були присутніми на нашому святі і які підтримують наші ініціативи. А також спонсорам: підприємцям Бастрону С.І. і Міщанчук С.Р., які також внесли свою частку – фінансово долучились до наших забав.


Не можна не згадати про сільського голову і його команду депутатів, які дають мудрі поради щодо організації подібних заходів і беруть у них активну участь.

Приємно, коли люди збираються родинами для будь-яких справ: чи то для праці, чи то для відпочинку. Тепло на душі від того, що маємо можливість подивитись україномовний фільм патріотичного виховання під мирним небом, радісно, коли лунає сміх і лунає українська пісня напередодні Дня Конституції.

Україні бути! Майбутнє за нами! Ми – сила, ми – народ!

Людмила Мосійчук



1

1

 

Коментарі
27 Червня 2017, 20:46
Клас! А в Рожищах вже багато років немає кому проводити день молоді і свято Івана Купала!
28 Червня 2017, 18:19
Шварцкоп попер в Рудку? Хай би в Рожищі (зазначте собі, що не в РожищАХ) проводив.
28 Червня 2017, 20:46
Шановні, хто хоче свята, той організується і проведе його для для свого дозвілля. Звикли, що все їм має хтось робити, давати, організовувати. Активніші будьте не тут, а там, де потрібно, і все у вас буде до ладу:)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024