Винесли вирок чоловікові, який побив до смерті дружину у Береговому

18 Січня 2021, 15:43
Приміщення, у якому все сталося 5327
Приміщення, у якому все сталося

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо чоловіка, який до смерті побив дружину у селі Берегове.

Про це йдеться у вироку суду від 13 січня.

Нагадаємо, чоловік 7 жовтня 2020 року близько 13:00, умисно завдав декілька ударів кулаком по голові дружині, що призвели до її смерті. Відповідно до висновку експерта, жінка отримала закриту черепно-мозкову травму з крововиливами під оболонки, набряк-набухання головного мозку, множинні синці, садна тіла та рани голови. Чоловік так вчинив через ревнощі.

Читайте також:

Допитаний в судовому засіданні свою винність у вчиненні кримінального правопорушення визнав. У вчиненому розкаявся, оскільки умислу вбити свою дружини в нього не було. Просив суд суворо не карати.

Допитана в судовому засіданні потерпіла, сестра покійної жінки, зазначила, що просить суд обвинуваченого суворо не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, із застосуванням статті 69 Кримінального кодексу, та призначити йому покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Термін відбуття покарання рахуватимуть з дня проголошення вироку, зарахувавши до відбуття покарання тримання під ватрою з 7 жовтня 2020 року.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024