Мешканцям Копачівської громади розповіли, хто приймає документи на субсидії

17 Січня 2021, 11:31
3328

У Копачівській громаді з 1 січня 2021 року заяви та декларації для призначення житлових субсидій приймають уповноважені посадові особи сільської ради, які передають їх протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідним структурним підрозділам з питань соціального захисту населення.

Про це йдеться на сайті Копачівської громади.

Так у сільській раді прийом зазначених документів здійснює спеціаліст з питань соціального захисту щоденно за адресою: село Копачівка, вулиця Першотравнева, 46 (перший поверх). Також ці документи приймають старости населених пунктів Копачівської громади на віддалених робочих місцях.

Управління з питань соціального захисту населення Рожищенської райдержадміністрації заяви та декларації приймає лише у разі надсилання їх поштою або в електронній формі (через офіційний вебсайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня, до середньомісячного сукупного доходу осіб, яким надаються державні допомоги, не буде враховуватися розмір призначеної їм житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу.

Читайте також: У Копачівці відбулась перша сесія: обрали старост та ввели посаду інспектора з благоустрою

Коментарі
17 Січня 2021, 14:13
Що,упр.соц.захисту РДА на чолі з КЛЕБАНСЬКОЮ-АЛКОГОЛІЧКОЮ ще не ліквідовано ??
17 Січня 2021, 17:49
Як ліквідують, хто ж буде Вам дармоїдами халявні державні гроші платити...
17 Січня 2021, 18:56
Ви за Хлебанську не переживайте. Вона зробить зараз собi групу , як Сергiйчучка.<br/>Жити буде за вашi податки. I чекати нових виборiв ,щоб вас зову осiдлати. Так поступать усI &amp;quot;Успiшнi&amp;quot; люди...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024