ФК Топільне проти ФК Торчин

26 Червня 2017, 10:30
5149

У суботу, 24 червня, на топільненському стадіоні зустрілися дві фаворитні команди Чемпіонату ФК «Колос» Волинської області – ФК Топільне та ФК Торчин.

На матч завітало чимало вболівальників, які прийшли підтримати своїх футболістів.

Перед початком гри, з ініціативи сільського голови села Топільне Руслана Присяжнюка, хвилиною мовчання вшанували фаната футболу Василя Кобзаря, який 20 червня відійшов у вічність.

Гра видалася запеклою. Уже з перших 15-ти хвилин на полі вирували шалені емоції, обидві команди боролися за перемогу, як тільки могли. У першому таймі відкрив рахунок гравець топільненської команди Роман Ткачук. Тайм так і закінчився рахунком 1:0.

Після перерви, яка супроводжувалася музикою, команди вийшли на поле і продовжили боротьбу за перемогу. Протягом короткого проміжку часу, гравець з Топільна знову влучив у ворота суперників. На цей раз гол забив Петро Шелест. Рахунок 2:0.

ФК Торчин ніяк не міг наздогнати своїх суперників. І ось знову топільненський футболіст збільшив перевагу своєї команди на ще один гол. Цей раз лаври переможця отримав Володимир Майструк. Рахунок став 3:0.

Фортуна цього дня не була на стороні торчинської команди. Адже через деякий час усі побачили ще один забитий м’яч у воротах гостей. Дубль оформив Роман Ткачук. Футбольне протистояння завершилося рахунком 4:0 на користь ФК Топільне.

В кінці гри капітан команди-переможця Василь Присяжнюк подякував усім вболівальникам, які прийшли підтримати своїх фаворитів.









































 

Коментарі
27 Червня 2017, 03:56
Шановна редакціє ! А Ви про інші команди з району не маєте інформації ? Бо в нас є ще 8 команд на район і декілька на область. Чи це сайт виключно с. Топільно ?
27 Червня 2017, 17:16
Майже одні старі пирдуни грають, невже немає молоді
27 Червня 2017, 17:19
Не правда <br/>Були і про інші матчі, і були огляди всього футбольного тижня. Є в історії
27 Червня 2017, 22:49
Ви зрозумійте , це не зауваження , а спостереження . Бувають сайти окремих команд , де пишуть для болільників конкретної команди. Саме так виглядають статті про команду села Топільне. Гарно що там багато фотофайлів, але все подібне , що ви прес-секретар футбольного клубу) Питання таке--- чи можете Ви оперативно висвітлювати інформацію про більшість футбольних подій району , а не тільки якогось одного колективу ? До речі , візьміть приклад з районної газети, дуже покращилась останнім часом
28 Червня 2017, 13:01
Я ото думав до чого ти це все пишеш, а тепер зрозумів - працівник районки вирішив піарнути районну газету)))))) Типу красіво)))) Тільки варто зауважити, що ідею писати про футбол стирили саме з цього сайту. І не треба лялякати в коментарях. Читай шо хочеш! Особливо перед виборами почитаєш про всіх добрих політиків та зіркових керовніків)))) Ще й заплатиш гроші за брєд. Толерантний бот))))))))
28 Червня 2017, 19:56
Назви хоч декількох.Гонучник
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024