Відбувся штрафом: судили водія, який на «зебрі» збив жінку у Копачівці

13 Січня 2021, 15:14
Фото ілюстративне 3637
Фото ілюстративне

Ківерцівський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо чоловіка, який збив жінку на пішохідному переході у Копачівці.

Про це йдеться у вироку суду від 30 грудня. 

Підсудний 4 червня 2019 року близько 15:00, керуючи технічно справним автомобілем марки Opel Astra синього кольору, рухаючись в напрямку з міста Ковель в місто Луцьк у селі Копачівка не надав дорогу жінці, яка перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Чоловік вчинив на неї наїзд, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, багатодітну матір із села Переспа збив 27-річний водій. Тоді жінку без свідомості госпіталізували до Луцька.

У судовому засіданні чоловік свою вину в інкримінованому йому злочині визнав частково, не заперечив факт наїзду на потерпілу на пішохідному переході, однак вказав, що потерпіла на пішохідному переході змінила напрямок руху, внаслідок чого відбувся наїзд на неї.

Потерпіла суду розповіла, що наїзд на неї здійснив обвинувачений на пішохідному переході, напрямку руху вона не змінювала, завдані збитки їй відшкодовано частково. Обвинувачений вибачення у неї не попросив, тому заслуговує на сувору міру покарання.

Троє свідків зазначили, що вони були безпосередніми очевидцями аварії, потерпіла на пішохідному переході не змінювала напрямку руху і потерпілу збив автомобіль на пішохідному переході.

Суд засудив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, призначивши покарання у виді штрафу у розмірі 76 500 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на два роки.

Також він має сплатити в дохід держави судові витрати, пов'язані із проведенням експертиз у розмірі 5 652 гривні.

Коментарі
13 Січня 2021, 17:52
Посвятити Копачівку,злодія-голову Совтиса і його челядь !! ДУМАЙТЕ І РОБІТЬ ХОЧ,ЩО НЕБУДЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ,ЯКИМ ви СПІВАЛИ ГАРНІ ПІСНІ перед ВИБОРАМИ !!!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024