Волинський школяр змайстрував рибу зі 150-ти дерев'яних деталей

24 Червня 2017, 16:00
3299
Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як працює листоноша Валентина Омельчук із Шацька. Щодня вона намотує до двох десятків кілометрів, адже мусить оперативно рознести свіжу пресу. «Сім’я і дім» полегшила роботу жінці – тепер вона доставлятиме газети й журнали на новенькому і. Як працюється поштарці у розпал курортного сезону, дізнавайтеся зі сторінок газети. 

Кількасот іноземних волонтерів зі 140 країн світу прилетіли в Україну, щоб працювати з нашими вчителями та дітьми у пришкільних мовних таборах GoCamp. Сальма Морган із Єгипту потрапила у гімназію, що у Володимирі-Волинському. Чому за знайомство з Україною Сальма ставить «лайк», дізнавайтеся зі сторінок газети. 

Школяр Віталій Шишела із Любомльського району змайстрував рибу зі 150 дерев’яних деталей. Урок трудового навчання – улюблений предмет хлопця, адже на ньому може втілювати свої ідеї. Про захоплення школяра читайте на сторінках газети. 

Пришкільні табори є одним із найбюджетніших видів відпочинку на Волині. Такі табори діють по всій області. Як діти із Луцька, Шацького, Іваничівського та іншого районів змістовно проводять дозвілля, читайте на сторінках газети.

Анастасія Пожар приїхала з Хабаровська у Ратнівський район, щоб навідати землю своїх батьків і дідів, з якої їхню родину було вивезено як ворогів народу. Жменьку волинського чорнозему жінка повезла з собою за тисячі кілометрів. 

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 
 
 
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024