Які послуги надають працівники терцентру в Рожищенській громаді

06 Січня 2021, 09:45
3618

Щоденно працівники Територіального центру соціального обслуговування Рожищенського району здійснюються заходи щодо виявлення громадян, які потребують допомоги через похилий вік, самотність, втрату здоров’я та працездатності, низький рівень доходів.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці установи.

З початком 2021 року, попри карантинні заходи, соціальні працівники продовжують працювати у посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, громадяни зі зниженою руховою активністю, особи з інвалідністю отримували необхідні соціальні послуги у Рожищенській громаді, а це 36 сіл, селище Дубище та місто Рожище.

Обслуговують одиноких, самотньопроживаючих громадян похилого віку та осіб з інвалідністю 48 надавачів соціальних послуг: соціальних робітників, працівників, фахівців.

Читайте також: У селі Навіз вже 20 років доглядають літніх самотніх людей

Саме вони забезпечують їх харчами, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають у підготовці документів для отримання субсидії, оплачувати рахунки, готувати їжу, прибирати, ведуть особові справи, звітують про роботу, нараховують зарплату, надають психологічні, перукарські, побутові (косіння, обробіток присадибної ділянки, рубання дров), реабілітаційні послуги, та такі, що дозволяють літнім людям залишатись соціально-активними (Університет ІІІ віку) тощо.

Послугу стаціонарного догляду для одиноких людей забезпечують 14 фахівців згідно з нормативами, передбаченими законодавством – це медсестри, молодший медичний персонал, кухарі, підсобний робітник.

Працівники терцентру постійно піклуються про людей з-поміж вразливих верств населення та дбають про те, аби жодний мешканець громади не залишився без захисту.




















Коментарі
06 Січня 2021, 13:24
ДЯКУЮ ЗА РОБОТУ !!!
06 Січня 2021, 13:29
Чому редакція сайту Район Рожище модерує коментарі в рубриці про працівника військомату, якого підозрюють у хабарництві за ухилення від служби в Українській армії. Хтось з відомих рожищан має родичів, що відкупились від армії???
06 Січня 2021, 14:12
Чому видаляєте коментарі?? Хто військ.комісар у районі ??ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ !!!!!!!
06 Січня 2021, 14:17
Рожищани, пишіть про всіх рожищенських уклоністів від служби в армії. Пишіть прізвища та домашні адреси.
06 Січня 2021, 19:10
Хто новий Хабарник військ.комісар у Рожищенському РВК?? Після БАРИГИ КОРНАТОВСЬКОГО всім тут комісарам не везе !!!!!
07 Січня 2021, 22:02
Вже набридло читати послуги Терцентру. Лойко з Копачівки отримує солідну з.п. і НІФІГА не робить.
09 Січня 2021, 01:16
Лойко у терцентрі не працює. Усі зауваження щодо організаціїї її роботи та оплати праці спрямовуйте керівництву Копачівської ОТГ - Совтису
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024