20 червня: гортаючи рожищенський календар

20 Червня 2017, 09:53
1777

20 червня на ювілейну сходинку свого життя ступив заступник начальника Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу, керівник патрульної поліції Ігор Ісаков (на фото). 

Щиро вітаємо ювіляра з визначним Днем та бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх добрих справах.

Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.

День Ангела святкують: Антон, Валентин, Валерія, Веніамін, Віктор, Володимир, Гнат, Григорій, Зінаїда, Іван, Лев, Марія, Микола, Михайло, Олексій, Олександр, Павло, Петро, Степан, Тарас, Федот.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

20 червня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Священномученика Феодора, єпископа Анкірського.

Погода: Сьогодні очікується плюс 23–27 °C, зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 20 червня відзначається день пам'яті священномученика Феодота (Федота) Анкірського. У народі святого Федота називали Врожайником. «Святий Федот тепло дає - жито в золото веде». Для наших пращурів погода цього дня мала велике значення: якщо вона тепла, ясна, то врожай буде хороший, зерно велике; якщо буде дощ - зерно буде погане. У минулі часи прислуховувались до лісу: перед грозою він притихає. Слідкували і за самим громом: якщо довго гримить - буде град.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024