Обрали нового головуючого Федерації футболу в районі

17 Червня 2017, 16:25
6430

У п’ятницю, 16 червня, в Рожищенській РДА відбулася звітно-виборна конференція Федерації футболу Рожищенського району.

На захід прибули голова Федерації району Володимир Масалов, його заступник Анатолій Мищук, голова райради Андрій Музика, голова РДА Інна Гайворонська, представники футбольних команд району та інші.

На початку заслухали звіт голови, а згодом – обирали нового головуючого Федерації, його заступника, змінили кількісний склад виконкому, обрали його членів, представників контрольно-дисциплінарного комітету та апеляційного комітету.

Володимир Миколайович на початку конференції коротко нагадав, якою є головна мета організації: сприяння розвитку футболу в районі та популяризації гри серед молоді. Також голова подякував владі, що підтримує такий вид спорту як футбол і виділяє кошти на нього.

Звіт Володимира Масалова визнали «задовільним», «хоча могли б проголосувати і добре», – додав голова райради Андрій Євгенович.

«Замало команд у районі. Я вважаю, що кожний поважаючий себе сільський голова має зорганізувати і зібрати хлопців, які б грали у футбол. Це робити потрібно, адже це шанс зарекомендувати себе в районі. А ми в свою чергу завжди готові підтримувати футболістів», – зауважила Інна Гайворонська.


Наступним розглянули питання про обрання нового голови Федерації. Всього-на-всього одна особа була заявлена в списку – це нинішній заступник Анатолій Мищук. Зарекомендував його Володимир Масалов, зазначивши, що Анатолій Богданович має досвід у цій роботі, живе футболом, і він готовий працювати, адже «вже багато зробив для району, а може зробити ще більше.

Всі присутні погодилися з цією кандидатурою і одноголосно проголосували «за». Отож, новообраним головою став Анатолій Мищук. 

Заступником нового голови обрали Світлану Перепенко.

Далі присутні утверджували кількісний склад виконкому і обрали осіб, які увійшли до нього.

«Раніше в нас було п’ять членів виконкому плюс головуючий і заступник. Наразі я пропоную скоротити кількість осіб до трьох, адже не всі члени належно працювали. Тому пропоную зарахувати до виконкому Сергія Мартинюка, Сергія Приходька та Сергія Богунова. Ці люди реально щось роблять, і вони допомагають нам багато в чому. Тобто це люди, які, дійсно, завжди на місці», – зазначив Анатолій Богданович.

Ці кандидатури підтримали всі присутні.

До контрольно-дисциплінарного комітету увійшли: голова - Володимир Масалов, члени - Іван Підвальний та Віктор Мосійчук.

Цей комітет є дуже важливим для вирішення футбольних питань, тому присутні дуже ретельно обговорили представників цього комітету і винесли остаточне рішення: майже всі проголосували за такий склад КДК, лише один «проти» та один «утримався».

На завершення конференції вирішили, хто входитиме до апеляційного комітету. На цю посаду Анатолій Богданович запропонував Віктора Кулюка, який є юристом і зможе розібратися у всіх проблемних питаннях. Ніяких інших кандидатур не запропонували, тому підтримали цю.

Отже, конференція була плідною, на ній вирішили чимало важливих питань, обрали нових представників на різні посади та обговорили план дій на майбутнє. 


 

Коментарі
17 Червня 2017, 19:43
оберіть головою гайворонську і тут просере футбол
17 Червня 2017, 22:13
Копачівка постійно буде чемпіоном, поки цей брихун буде головою. САм себе вибрав .
18 Червня 2017, 01:35
Масалов молодець
18 Червня 2017, 11:47
Звіт для 12 людей пародія . Там повинні бути представники команд а не гайворонська та музика.
18 Червня 2017, 14:09
Вітаємо сусідів із обранням нового керівництва!
18 Червня 2017, 17:20
Маневичам дякуєм!До 555--- бувший голова федерації запрошував всіх представників команд,, голів сільрад, ДСТ колос, представників райвно і ДЮСШ. Хто хотів, той прийшов. Були й журналісти. Все прозоро. А Ви, котрий "Футбол" розшифруйтесь і свої побажання для роботи федерації подайте,а виконком розгляне і раптом Ваше ноу-хау зробить прорив для Рожищенського футболу. До речі---брИхун, пишеться через Е)..
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024