Волинський спортсмен із дружиною зголосилися всиновити покинутого в лікарні хлопчика

16 Червня 2017, 17:31
2792

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як волинський спортсмен Вадим Коцага із дружиною Оленою зголосилися всиновити Максимка Братчука, якого у 2 покинули в лікарні. Тепер хлопчик зростатиме у родині, у якій уже виховується четверо дітей. 

Народний аматорський колектив «Освітянка» із Горохова цими днями відсвяткував 65-річчя. Із чого розпочиналася історія хору та якими є його головні здобутки сьогодні, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Безвіз настав. Одним із перших, хто оцінив переваги безвізового режиму, став наш журналіст. Він був пасажиром першого рейсу потяга «Ковель-Холм». Його спеціальний репортаж про наближення Європи читайте на сторінках тижневика. 

Унікальна футбольна команда змагається на Чемпіонаті Луцька з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка – усі її гравці є Олімпійськими чемпіонами. Щоправда жоден із цих футболістів не є професійним спортсменом. А перемогу вибороли поміж учасників Спеціальної Олімпіади України, де змагаються діти та юнаки з розумовою та фізичною неповноправністю. 

Марія Півень із села Велимче Ратнівського району батька свого не пам’ятає. Його забрали на фронт у роки Другої світової майже одразу після того, як народилася дівчинка. Він загинув незадовго до кінця війни, у лютому 1945 року. Усе життя життя Марія розшукувала могилу батька - і лише у 70 дізналася, де знайшов останній прихисток її тато. 

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Передплачйуте! Не пропустіть!


 

Коментарі
17 Червня 2017, 00:20
vjkjlws
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024