Здійсни мрію дитини: рожищенські підприємці долучилися до благодійного проєкту

21 Грудня 2020, 09:04
3698

Зима – це час тепла, час дива, новорічних турбот, гарячого какао, родинного затишку та любові.

До Дня святого Миколая, для учасників любительського об'єднання «Ренесанс» районного дому «Просвіта» керівниця об'єднання, методистка з народної творчості Марія Поліщук організувала благодійний проєкт «Здійсни мрію дитини». Про доброчинців, які долучилися, вона розповіла Район.Рожище.

«Всі ми, дорослі, не лише діти, мріємо про казку у нашій душі. Тож до проєкту не було байдужих, до яких я зверталася за допомогою, приєдналися благодійники та меценати, які зробили дітям справжнє свято та подарунки до Дня святого Миколая», – розповідає Марія.

Вона висловлює подяку власниці магазину «Добродій» Тетяні Лемещук, новорічні книги отримали Владислав Грицюк, Матіос Ван-вейк та Назар Поліщук.

Приватна підприємиця Галина Головач здійснила мрію Валерії Данчук, подарувавши декор для акваріума, а луцький інструментальний гурт «Royal quartet» – дитячу косметику для юної красуні Лєри Буднікової.

Підтримала у проєкті й випускниця СНУ імені Лесі Українки, культурологиня Юлія Савчук, надіславши пакунок для творчості Єві Шинкарук. Окрім подарунка, пані Юлія лишила зворушливий лист з вітанням для учасниці.

Зайшли підтримку і на Закарпатті. До проєкту долучилася мольфарка Мирослава Лендєл, надіславши набір резинок для плетіння фенєчок, які отримали Олександра Калюх та Христина Грицюк.

«Щиро хочеться висловити вдячність власницям магазину «Ажур» Оксані Жураковській та Аліні Ткачук, які стали спонсорками для усіх наших дівчаток, подарувавши кожній біжутерію та прикраси для волосся. Ми знаємо, що зима, пора теплих посиденьок з рідними та друзями. Тож сертифікатом на похід з батьками у ресторанний комплекс «Мальованка» від власників закладу отримала Катерина Ліснічук, сертифікат на похід з мамою у кафе «Меридіан» від Наталії Бути отримала Софія Богачова», – розповідає Марія Поліщук.

Приєдналися ще власник закладу «Long Pizza», подарувавши сертифікати на бургер-похід для Анастасії Козачук та Артема Окуневича. А власниця кав'ярні «Fox hole» підготувала для Єви Шинкарук, Стаса Заріцького та Захара Вовчука сертифікат на чашечку смачного гарячого какао.

«Щиро дякуємо й власниці магазину «Малюк» Наталії Поліщук за солодощі для дітей. Приємною несподіванкою став подарунок для наших Каріни та Нікіти Сівєрових – сертифікат на похід у піцерію «Авеліно» від власників закладу. Справжньою пряничною феєю для наших дітей стала Оля Карпік з Луцька, яка виготовила для кожного імбирне печиво з Миколаєм.

Дякуємо і Олександру Поліщуку за здійснені мрії наших учасниць Максимюк Божени та Банковської Анастасії. Божена отримала 9 гель-лаків у подарунок, а Анастасія кактус, про який давно мріяла. Дуже вдячні тренеру спортивного клубу «Plaza» Анні Дейко, яка подарувала сертифікат на безкоштовні заняття для Вікторії Салко», – розповідає організаторка.













Коментарі
21 Грудня 2020, 11:46
О,да Шинкарук самі найбідніші, там все треба і треба.Є багато дітей сиріт їм би допомогли, а куди не плюнь один піар
22 Грудня 2020, 09:04
То подбала до дня Миколая керівник гуртка Марія Поліщук для дітей, які відвідують гурток Ренесанс Батьки і діти її люблть. Сама знайшла спонсорів і зробла діткам свято. Хіба то погано?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024